Doprajte si "brunch" ako Rihanna

Rozmýšľali ste niekedy nad tým, ako to môže vyzerať, keď pozýva k sebe na brunch slávna speváčka? Odpoveď je veľmi jednoduchá, keďže barbadoská kráska prezradila, aké dobroty pripravuje pre svojich hostí. Nechajte sa inšpirovať, a buďte taká skvelá hostiteľka ako RiRi.

Rihanna Zdroj: Shutterstock.com

Brunch v podaní Rihanny

Brunch je veľmi obľúbená a zaujímavá kombinácia raňajok a obedu. Je to ideálnym riešením na víkendy, keď vstanete tesne pred obedom, ale nemali ste ešte ani raňajky. Vtedy prichádza do obrazu tzv. "raňajko-obed". Menu, ktorú pripravila exotická diva pre celú posádku, pozostávalo z čerstvo opečených zemiakov, slaniny a vajíčok. Ak by niekto postrádal klasické toasty, ktoré patria ku raňajkám, Rihanna nemala problém opiecť pár toastov pre svojich priateľov.

Dokumentácia na Snapchate

Celá príprava hostiny je zdokumentovaná na Snapchate krásnej speváčky, ktorá kuchtila vo svojej kuchyni. Takisto nechala fanúšikom nahliadnuť aj do jej plnej chladničky, kde hľadala maslo. Popri alkoholických a sýtených nápojoch sa jej to ale ťažko hľadalo, ale lov napokon dopadol úspešne.

Dezert v podaní obľúbeného amerického koktejlu

Ako správna hostiteľka nezabudla namiešať ani jej obľúbený koktejl, tzv. mimosu. Je to typický americký nápoj, ktorý ľahko vytvoríte zmiešaním kvalitného šampánskeho, a dobre vychladeného pomarančového džúsu. Podiel by mal byť 1:1. Tento koktejl sa servíruje na tradičnom brunchi alebo na svadbách.

Ak ste sa rozhodli usporiadať nedeľný brunch pre svojich priateľov a chcete sa pred nimi blysnúť, určite si zoberte pár nápadov od tejto svetovej umelkyne.

Prečítajte si aj: Veronika Krúpa Nízlová radí, ako byť úspešný v každej sfére