Známe slovenské krásky ukázali perfektné postavy! Ako to robia?

Bratislavské módne dni sa konajú v našom hlavnom meste každý rok a nechýbajú na móle okrem nádherných modelov od talentovaných návrhárov aj známe tváre slovenského šoubiznisu. Nie nadarmo sa hovorí, že Slovenky patria medzi najkrajšie ženy na celom svete. Skvelé figúry predviedli na prehliadkach Andrea Verešová, Soňa Skoncová alebo Klementína Tomrecaj.

Známe slovenské krásky zdroj: BMD

Ako dosiahnuť skvelú postavu ako známe tváre slovenského šoubiznisu?

Aktívny životný štýl je to, čím si udržiavajú slovenské krásky postavu. Nikto sa nenarodí s dokonalou figúrou a pre to, aby ste mali ukážkové telo, musíte aj niečo robiť. Výhovorky v tomto prípade nezaberajú a keď chcete hviezdiť vo vašom okolí, musíte začať žiť zdravým životným štýlom. Ako prvá vec k vysnívanej postave je upravenie vášho jedálnička. Skúste sa stravovať zdravšie a nasaďte do stravy veľa zeleniny, a dodržiavajte pitný režim.

Nájdite si čas na seba!

Aj popri vyťaženom kalendári si musíte nájsť čas na pohyb. Nemusí to byť nevyhnutne nejaké aktivita v posilňovni, kľudne vsaďte na pohyb v prírode. Pôvabná slovenská modelka Andrea Verešová si na to nedá dopustiť. Dlhé prechádzky v prírode spojené s aktívnym oddychom s najbližšími prospieva nie len vzťahom, ale aj vašej postave. Počas dovolenky vyskúšajte napríklad jogu. Základy nájdete na internete a keď ju budete aplikovať viackrát týždenne, dosiahnete postavu snov. Pozrite sa na božské telo bývalej missky a podľahnite vynikajúcim cvikom jogy.

Okúzľujúca moderátorka a modelka Soňa Skoncová si pri aktívnom životnom štýle necháva čas aj na rôzne túry po krásnom malebnom Slovensku. Oddych v prírode prináša pozitíva nie len pre myseľ, ale aj pre telo. Po takej celodennej prechádzke v lese budete mať zo seba skvelý pocit a hlavne zapojíte všetky svaly na vašom tele.

Známa extravagantná dizajnérka a spoluzakladateľka značky WTF, Klementína Tomrecaj si taktiež dáva pozor na svoje krivky. Popri prezentácii unikátnych kúskov sa sama objaví na móle ako modelka. Na sociálnych sieťach sa pýši ukážkovým telom, ktoré dosiahla vďaka aktívnemu pohybu v posilňovni, ale aj pravidelnému cvičeniu jogy.

Využite preto posledné slnečné lúče, vybehnite do prírody a strávte dokonalé chvíle so svojimi najbližšími, a popri tom doprajte svojmu telu aj aktívny pohyb.

Prečítajte si aj: Soňa Skoncová vám poradí, ako sa udržiavať vo forme