Súťaž: vyhrajte balíček kozmetiky z limitovanej vianočnej edície od Yves Rocher

Vianoce už klopú na dvere a my sme si pre vás pripravili vianočnú súťaž, v rámci ktorej môžete vyhrať čarovne voňavé ceny od prírodnej rastlinnej kozmetiky Yves Rocher. Tentokrát budeme súťažiť o limitovanú vianočnú edíciu Nočná vanilka, ktorú nájdete v predajniach iba tento rok.
darcek na vianoce

Zdroj: súkr.archív

Súťažná otázka:

Koľko druhov limitovaných vianočných edícií kozmetiky vytvorila značka Yves Rocher tento rok?

  • 3 - Nočná vanilka, Červené jablko, Zlatý čaj
  • 2 - Nočná vanilka, Zelená hruška
  • 1 - Vianočná vanilka

Traja súťažiaci, ktorí správne odpovedia na otázku, môžu vyhrať balíček kozmetiky z limitovanej vianočnej edície Nočná vanilka od Yves Rocher v hodnote viac ako 30 eur.

Správnu odpoveď nájdete na www.yves-rocher.sk.

Vyskúšajte tiež vianočnú hru od Yves Rocher. S jednoduchou online hrou Pinball sa zabavíte a zároveň máte možnosť získať zaujímavé zľavy na všetky produkty od Yves Rocher.

Pravidlá súťaže:

  1. Do súťaže je možné zapojiť sa vyplnením a odoslaním súťažného formulára.
  2. Každý súťažiaci môže poslať do súťaže svoju odpoveď iba 1-krát.
  3. Do súťaže sa môžu zapojiť iba osoby nad 18 rokov s platnou adresou na území Slovenskej republiky.
  4. Traja súťažiaci, ktorí správne odpovedia na súťažnú otázku, vyhrajú balíček kozmetiky z limitovanej vianočnej edície Nočná vanilka od Yves Rocher v hodnote viac ako 30 eur.
  5. Úplné znenie všetkých pravidiel súťaže sa dozviete na Pravidlá súťaže, kde nájdete aj Úplný štatút propagačných, reklamných a marketingových súťaží a Skrátený štatút k tejto súťaži.

Termín súťaže: 6.12.-13.12.2018

Vaše odpovede môžete posielať do 13.12. 2018. Odpovede zaslané po tomto termíne už nebudú brané do úvahy pri vyhodnotení. Vyhodnotenie súťaže sa uskutoční 14.12.2018, keď sa vyberú 3 súťažiaci so správnou odpoveďou na otázku.


Zapojte sa do súťaže >> SÚŤAŽNÝ FORMULÁR <<


Ceny:

3-krát balíček kozmetiky z limitovanej vianočnej edície Nočná vanilka od Yves Rocher. Každý z balíčkov má hodnotu viac ako 30 eur.