Veľkonočná súťaž: Ženy, zostaňte hydratované po celý rok s Yves Rocher

Hydratujte sa nielen na Veľkú noc! S kozmetikou radu Hydra Végétal od Yves Rocher doprajete vašej pleti hydratáciu počas dlhého obdobia. V rámci súťaže môžete vyhrať kozmetický balíček práve zo spomínaného produktového radu.

Veľkonočný pondelok je časom zábavy, kúpačky alebo šibačky. Voda je oddávna symbolom zdravia, krásy a mladosti. Môže sa to síce zdať ako paradox, no voda nie je schopná pleť hydratovať. Pokiaľ totiž nedochádza k dlhšie trvajúcemu kontaktu, voda zostáva iba na povrchu a nepreniká do hlbších vrstiev.

Existujú však rastliny, ktoré túto vlastnosť majú. Konkrétne sukulent s mimoriadnou schopnosťou zhromažďovať vodu, a tak aktivovať prirodzenú hydratáciu. Táto schopnosť je vo vyprahnutých oblastiach, či oblastiach s nevyspytateľnými klimatickými výkyvmi, ktoré sú jeho domovom, nevyhnutná k prežitiu.

Súťažná otázka:

Výťažok z ktorého sukulentu sa používa pri výrobe produktov radu Hydra Végétal?

  1. Kosmatcovník
  2. Arnika
  3. Apholia

Traja súťažiaci, ktorí správne odpovedia na otázku, môžu vyhrať balíček produktov Yves Rocher v hodnote viac ako 30 eur.

Správnu odpoveď nájdete na www.yves-rocher.sk/hydra_vegetal

Pravidlá súťaže:

  1. Do súťaže je možné zapojiť sa vyplnením a odoslaním súťažného formulára.
  2. Každý súťažiaci môže poslať do súťaže svoju odpoveď iba 1-krát.
  3. Do súťaže sa môžu zapojiť iba osoby nad 18 rokov s platnou adresou na území Slovenskej republiky.
  4. Traja súťažiaci, ktorí správne odpovedia na súťažnú otázku, vyhrajú balíček produktov z rady Hydra Végétal od Yves Rocher v hodnote viac ako 30 eur.
  5. Úplné znenie všetkých pravidiel súťaže sa dozviete na Pravidlá súťaže, kde nájdete aj Úplný štatút propagačných, reklamných a marketingových súťaží a Skrátený štatút k tejto súťaži.

Termín súťaže: 22.4-29.4.2019

Vaše odpovede môžete posielať do 29.4. 2019. Odpovede zaslané po tomto termíne už nebudú brané do úvahy pri vyhodnotení. Vyhodnotenie súťaže sa uskutoční 30.4.2019, keď sa vyberú 3 súťažiaci so správnou odpoveďou na otázku.


Zapojte sa do súťaže >> SÚŤAŽNÝ FORMULÁR <<


Ceny:

3-krát balíček produktov z rady Hydra Végétal od Yves Rocher. Každý z balíčkov má hodnotu viac ako 30 eur.

Kozmetický balíček obsahuje:

  • Hydratačná starostlivosť s OF20 - NOVINKA
  • Intenzívna hydratačná starostlivosť
Yves Rocher - Hydra Végétal

Zdroj: súkr.archív