Recenzia: Testovali sme limitované vianočné edície rastlinnej kozmetiky Yves Rocher!

V Yves Rocher si pre všetky ženy milujúce rastlinnú kozmetiku pripravili tri voňavé limitky: Polnočné plody, Zimné jablko a Magické karité. Každá sada obsahuje rôzne produkty starostlivosti o telo. Ako obstáli v teste našej redakcie? Ktorá z limitovaných edícií sa stala našim voňavým favoritom?
Recenzia limitovaných vianočných edícií od Yves Rocher

Zdroj: súkr.archív

Dámy, ruku na srdce, ktorú z vás by nepotešila voňavá nádielka kvalitnej kozmetiky pod stromčekom? Navyše, ak v sebe spája aj vôňu Vianoc a zložky prírodného pôvodu?

My v redakcii máme každý rok "malé Vianoce", keď dostaneme možnosť otestovať produkty rastlinnej kozmetiky Yves Rocher. Tento rok sa k nám dostali tri sady limitovaných vianočných kolekcií s témou Vianoce v magickej záhrade.

Vianočná limitovaná kolekcia Polnočné plody

Kolekcia Polnočné plody v sebe spája príjemnú vôňu so sladkokyslými tónmi červených bobúľ. Z tejto vianočnej kolekcie sme vyskúšali telový peeling s práškom z marhuľových jadier , ktorý obsahuje peelingové častice 100% rastlinného pôvodu.

limitovaná vianočná kolekcia Polnočné plody Yves Rocher

Zdroj: súkr.archív

Otestovali sme aj balzam na pery, ktorý obsahuje organické bambucké maslo, výťažok z brusníc a z pupenca čiernych ríbezlí, vďaka ktorým má vyživujúce schopnosti.

Hodnotenie redakcie: Peeling nás zaujal sviežou vôňou, peelingové častice boli na tele príjemné, neškrabali a plnili svoju úlohu. Balzam na pery je jednoznačný must-have do nasledujúcich zimných dní! Je príjemnej konzistencie, mäkký na perách. Pekne ich hydratuje a chráni pred chladom. Síce budete mať možno chuť oblízať si ho pre jeho sladkú vôňu, balzam však na perách pekne vydrží.

Zimné jablko od Yves Rocher

Keď sme si prvýkrát privoňali k ďalšej vianočnej limitke s názvom Zimné jablko, okamžite sa nám vybavilo vianočné pečenie a jablkový koláč!

Do tejto kolekcie namiešiali v Yves Rocher vôňu vanilky a pečených jabĺk. S radosťou sme vyskúšali hydratačný krém na ruky, ktorý obsahuje organické fair-trade bambucké maslo, makadamový olej, škoricový olej aj jablkovú vodu.

limitovaná vianočná kolekcia Zimné jablko Yves Rocher

Zdroj: súkr.archív

Počas chladných predvianočných dní určite padne vhod aj sladké potešenie v podobe sprchovacieho gélu. Spríjemní vám zaslúžený relax vo vani či v sprche.

Je pH neutrálny pre vašu pokožku, obsahuje 92 % prírodných zložiek a má tiež recyklovateľný obal.

Hodnotenie reakcie: V zime náš často trápia chladom vysušené ruky, takže hydratačný krém nechýba v našich kabelkách a na nočných stolíkoch. Krém na ruky z kolekcie Zimné jablko nielen sladučko vonia, ale aj pekne vyživuje pokožku rúk, ľahko sa vstrebal a nezanechal mastný film na rukách. Sprchovací gél nás taktiež nesklamal!

Sila bambuckého masla- Magické Karité

Tretiu z vianočných kolekcií, Magické Karité, venovali experti z Yves Rocher tento rok veľmi suchej pokožke. Zázračné regeneračné schopnosti bambuckého masla pomôžu suchej pokožke vrátiť hydratáciu a pružnosť. Vhodná je aj na citlivú pokožku.

limitovaná vianočná kolekcia Magické Karité  Yves Rocher

Zdroj: súkr.archív

Našim testovaním prešli regeneračné telové mlieko a regeneračný balzam z tejto rady.

Hodnotenie redakcie: Príjemne sladká, oriešková vôňa týchto produktov, by mohla potešiť každú ženu. Oba testované produkty sa ľahko vstrebávajú do pokožky a zanechajú ju jemnú a vláčnu. Odporúčame na každodenné použitie.

Dámy, či už sa potešíte kozmetikou vy samy, darujete ju pod stromček svojim milovaným, alebo si o ňu napíšete Ježiškovi, podľa nás si z vianočných kolekcií určite vyberiete svoju obľúbenú.