Recenzia redakcie: vianočné kolekcie rastlinnej kozmetiky Yves Rocher

Aj tento rok sme za vás otestovali limitované vianočné kolekcie rastlinnej kozmetiky Yves Rocher. Ponorte sa s nami na chvíľku do vianočnej záhrady zázrakov, kde na vás čakajú produkty s vôňou sladkej černice a pomaranča v čokoláde.
vianočné limitované edície Yves Rocher

Zdroj: súkr.archív

Zasnežené černice a pomaranče v záplavách čokolády, tak by sa dali jednoducho opísať tohtoročné vianočné sady od Yves Rocher. My v redakcii sme však mali možnosť otestovať produkty z oboch limitovaných edícií, a tak vám prinášame naše postrehy a dojmy oveľa podrobnejšie. Ponorte sa s nami na chvíľku do vianočnej záhrady zázrakov.

Sladká černica

Černice slúžia ako vynikajúca pomôcka pri udržiavaní krásnej pokožky. Sú nabité množstvom výživných látok, ako je vitamín C či vitamín E, a obsahujú aj ďalšie antioxidanty. Teraz je nám už jasné, prečo si ich v Yves Rocher zvolili do svojej vianočnej kolekcie.

Sladká a lahodná vôňa černíc sa môže stať neoddeliteľnou súčasťou aj vašich Vianoc, s produktami z edicíe Sladká černica. My sme otestovali sprchovací olej a parfumovanú sviečku.

Sprchovací olej má jemnú textúru a lahodnú sladkú vôňu černíc. Je obohatený o výťažok zo sladkých mandlí. Pokožku po sprchovaní zanecháva vláčnu a jemne prevoňanú. Sprchovací olej má aj tú výhodu, že po osprchovaní už nemáte potrebu natierať sa napr. telovým mliekom.

vianočná kolekcia Sladká černica

Zdroj: súkr.archív

Parfumovaná sviečka s vôňou černíč je tiež súčasťou vianočnej kolekcie. Pomôže vám dotvoriť útulnú sviatočnú atmosféru, no určite ňou niekeho potešíte aj pod vianočným stromčekom.

Pomaranč v čokoláde

Vône pomaranča a čokolády patria samostatne medzi vône, ktoré v nás bežne evokujú Vianoce, no ich kombináciou sa v tejto edícii spája tradičná vôňa s tou exotickou. Z edície Pomaranč v čokoláde sme otestovali telový peeling, krém na ruky a sprchovací gél.

sprchovací peeling Pomaranč v čokoláde Yves Rocher

Zdroj: súkr.archív

Telový peeling obsahuje čiastočky kokosových škrupín, s ktorými si môžete dopriať jemný peeling a zbaviť tak pokožku odumretých buniek. Telový peeling v oleji po pokožke dobre kĺže a neškriabe. Pokožku zanechá hladkú a príjemne voňavú po pomarančoch a čokoláde.

Krém na ruky je obohatený o organické bambucké maslo a makadamiový olej. Má jemnú textúru, rýchlo sa vstrebáva a ruky sú po jeho nanesení hydratované, bez pocitu mastnoty. Nosíme ho ako povinnú výbavu v kabelke, naše chladom vysušené ruky ho milujú!

vianočná sada Pomaranč v čokoláde

Zdroj: súkr.archív

Sprchovací gél so sladkou vôňou pomaranča má rastlinné zloženie bez obsahu síranov a prirodzenú hodnotou pH, vďaka čomu pokožku jemne čistí a osvieži. Obsahuje 96% prírodných zložiek a má rovnako ako ostatné výrobky recyklovateľný obal. Spríjemní vám zaslúžený relax vo vani či v sprche.

Prajeme vám krásne a voňavé predvianočné chvíle v spoločnosti rastlinnej kozmetiky Yves Rocher.