Hypotyreóza, vypadávanie vlasov, čo pomôže?

ailimek

mojej dcerke velmi padaju vlasky ma len 12 rokou len dva mesiace berie tan euthyrox polovicku tabletky , uz jej zacinaju plesinky na temeni hlavky . som zufala a ona tiez neviem co jej mam davat abi jej prestali padat, poradte mi prosim , dakujem.

ellaa

caute, zistili mi latentnu hypotyreozu a doktorka mi predpisala tyroxin. Je mozne ze po tejto liecbe mi prestanu padat vlasy a zacnu mi rast nove?

jajkafr

ahojte ja mám tiež hypotyreózu a vlasy mi padajú vlastne padali nadmerne Euthyrox 75 1/2 tabletky beriem asi pol roka, okrem toho mám od kožnej vodičku do vlasov Alpicort F... vlasy mi podstatne zhustli, a nevypadávajú ani napriek tomu, že ich denne žehlím.... denne mi vypadne možno maximálne 20 vlasov :)

Dius

Ja užívam Euthyrox od svojich 8 rokov, cize teraz uz to bude 14. rok... momentalne 125ku. Mala som krasne dlhe vlasy, no asi tak 2 roky dozadu mi zacali rapidne vypadavat tak som sa ostrihala, brala som rozne vitaminy, vodicky na vlasy, drahe sampony... nic mi nepomohlo.Kozna mi povedala ze to moze byt hypotyreozou. Chodim pravidelne na kontrolu, vysledky su v norme avsak vlasy stale padaju. Vsimla som si ze v zime mi vypadava neporovnatelne vacsie mnozstvo ako pocas jari a leta... Dost ma to trapi, predsalen vlasy su korunou krasy a ja sa obavam ze uz naozaj oplesiviem :( viete mi nejako poradit????