NeMáM raDa BoZKáVanIe

Príspevok v téme: NeMáM raDa BoZKáVanIe
mata703

Jednoducho tomu nerozumiem .. nemam to rada. Nemam rada bozkavanie. Ked som chodila s jednym chalanom , sice kratucko, ale chodila, tak mi to vadilo . Znamena to ze tu osobu nelubim , ked pri tom nic necitim ? Doslova som citila akoby kamen v zaludku ked sme sa bozkavali .. Nic prijemne! A rovnako je to so mnou aj so sexom , ktory nemam este za sebou ale ...myslim ze ta to bude rovnake, a to mam 19!Poradte mi prosim ja neviem co mi jee...:(((

mata703

Presne uz som zistila v com je problem .. nie nie ta osoba proste nebola pre mna ta prava.. Ako samotne "pusinkovanie" mi nevadii , ale ten naozajstny bozk , to fakt nebolo to prave.. Aspon zatial .A preto som to asi tak aj citila.. Snad sa to zlepsie a vylepsi :)

theoleander

musíš cítit vzrušenie s bytostou ktoru miluješ, mat chut sa dotknut jeho ust svojim jazykom pobozkat ho ak ho miluješ,ak je pre Teba prítažlivá.Ak to tak nie je asi k nemu nič necitíš?

Už pohlad na neho musí byt akoby TA zpalovala tá vášen ktoru cítiš pri pohlade na neho.Ešte nikdy si to nepocitovala? možno áno,ale chodiš s iným koho miluješ?
a miluješ ho?

01

moj prvy francuzak hroza a des.mokry uslintany.......hnus a hlavne ked to necakas.ale teraz to je uz fajn s odstupom 15 rokov

nadej?

Ved to, kazdy ma iny cas zrenia. Netreba sa do toho silit, su aj ine vzajomne slaste, ktore si vieme krajsie vychutnat s milovanou osobou. Bozk a ani sex nie su skutocnym meritkom. Neda sa to zovseobecnit na kazdeho, vzdy sa najdu vynimky. Napriklad ked clovek zije prilis dlho vo svojich predstavach, tazsie sa adaptuje do reality a vychutna si ju, hlavne zaciatky su tazke vtedy.

nadej?

No su tam sliny a rozne pachy - moja precitlivelost. Pusinkovanie je rozkosne a mile - tomu sa nebranim s mojou laskou, je prirodzene a automaticke, no to caro skutocneho "dospelackeho" bozkavania je pre mna zatial zahalene ruskom tajomstva, hoci uz mam davno po puberte. Zatial mi nebolo dopriate zazit to.

jakatu

netusila som, ze aj toto existuje - nechut k bozkavaniu....

ked som s mojou laskou, nevieme sa jeden druheho nabazit... :)

prajem vam, aby ste tomu na chut prisli co najskor ;)

nadej?

Ahoj, ja tomu tiez neviem prist na chut. Je mozne, ze sa potom citim trochu lepsie, no neviem si to uzit, ked sa tak deje. Myslim, ze u mna zavazi aj moja samota, ktora ma oddeluje od inych ludi a tak to zblizovanie trva hodne dlho u mna, kym si uvedomim, ze pri sebe niekoho skutocne mam. Logicky to viem aj telesne, no citovo to ide pomalsie.