Victoria´s Secret BA

Luciika

co sa tyka Victoria Secret, tiez mozem suhlasit a poradit pink angel eshop, teda www.pinkangel.sk Balicek mi prisiel pekne zabaleny a ked som potrebovala poradit, do polhodinky som dostala odpoved

patka1989

Ahoj, ak sa jedná o Victoria Secret značku, tak tá si isto tak skoro neotvorí predajnu na Slovensku.
Avšak môžem len odporučiť eshop. vyskúšaj pozrieť www.pinkangel.sk Už som si pár kúskov kúpila a vecičky určite stoja zato, velkosti sa tiež dajú vymeniť a dá sa vyzdvihnúť priamo v BA.

sydney

ahoj,liv99 ma pravdu - to cislovanie je posunute.mam stadial nohavicky,a tu nosim M,ich cislovanie mam S. takze radsej mensie. neviem ako je to s vrchnym dielom,v lete tam idem,takze tiez budem asi zufala z vlekosti hornych partii a ich kosikov:/

Ema132

hej, viem...toho sa tiez trochu bojim bo bezne nosim s/xs a v usa xs je nase s:))cize neviem ci nebudu velke..:/ no ved uvidim uvidim..ale dakujem:)

Ema132

ach:/ dakujem vam velmi pekne aj ked ste ma vazne moc nepotesili:)) nasla som si na internete nadherne plavky z novej kolekcie, len su dost drahe, tak som to nechcela riskovat bez skusania..ale asi to risknem lebo im neviem odolat:)) no strasna skoda, lebo nie len spodne pradlo je nadherne, aj celkovo oblecenie maju krasne:)

reakcia

ahoj , v ba urcite nie a pokial viem ani v europe nie. victorias secret si dava zalezat na tom ze su americka znacka-cize nakupis jedine tam. na webovej stranke sa da objednat od nich -cim viac objednas-tym lacnejsi shiping maju, dovazaju aj na slovensko pokial si dobre pamatam uz teraz. ale priamo predajnu nenajdes . bohuzial-lebo maju fantasticke kusky.inak videla som zopar bab inzerovat na aukre a minibazare veci z tejto znacky-tak pokukaj :)

mellinda

Myslim, ze obchod len s Victora Secret asi nie, skor by som povedala, ze v niektorych znackovych predajniach bielizne mozno niekde budu mat aj kusky tejto znacky. Ale inak asi cez net.