liečba bolestivej a nepravidelnej menstruacie

Príspevok v téme: liečba bolestivej a nepravidelnej menstruacie
mirka233

Ahojte! Je tu niekto komu sa podarilo zbavit sa tychto problemov aj bez liekov? Uzivala som duphaston ale ten mi moje bolesti este zhorsil a menstruaciu som aj tak nemala pravidelnu. Chcela by som vyskusat nieco prirodne. Pocula som napriklad o pupalkovom oleji, nejakom yame ci ako sa to vola :D...dalej o roznych cajoch. Pomohlo vam niečo?..co konkretne a ako ste to uzivali ako dlho trvalo kym ste sa vyliecili?...dakujem

.....

mirka...trochu inak. Ja mám a maternicu mióm asi 2 roky a z toho nepravidelnú a dlhú menštruáciu. Ale mala som problémy s chrbticou a rozhodla som sa ísť na masáž. Na nete som si našla masérku a po príchode k nej mi navrhla bankovanie. Súhlasila som. Po 4 mesiacoch som si ale uvedomila, že mi to úžasne upravuje cyklus a menzes mám iba 6 dní (predtým 8 a keď mi narástol mióm tak 11 dní).

Tessy06

mirka, ony tie tabletky sú vlastne želatinové kapsule, v ktorých je ten jam ,alebo iná bylinka, pomletá na prášok.
Je to síce praktickejšie pri užívaní, ale tá cena, za ktorú sa to u nás predáva je na smiech..alebo do plaču.
to užívanie, tu napr. www.tradekey.com
je že: "Dried root: 2-4 grams or 1-2 teaspoons daily in 2-3 divided doses", takže: 2-4 gramy alebo 1-2 čajové lyžičky denne v 2-3 dávkach

mirka233

ja by som radsej uzivala normalne bylinku ako je v linku, nie normalnu tabletku. aké mate skusenosti s davkovanim v takej forme?

Mirka023

Inak Mirka, ja som mala minule po dlhom čase trochu krče pri menštruacii, priznam sa, že na yam som kašlala, nebrala som ho poctivo. No nechcela som vrať chemiu, tak som vzala 2 tabletky Yamu... no nebolo to ono, tak po dvoch hodinach som zobrala ďalšie dve a všetko bolo OK až do konca. Išla som hned vtedy v pohode aj cvičiť.

Mirka023

Mirkaa, nie som si ista ake pisal RNG davkovanie... skus pogoogliť, ale ja beriem 2x denne 2 tabletky ale mne sa zda, že sa ma brať až 3krát denne po 2 tabletky.

mirka233

kupila som si caj z rebricka obycajneho..kolko ho mam pit?..na obale sa nespomina davkovanie pri mojich problemoch...staci hrncek kazdy den?

Ivka 1

Osobne skusenosti bohuzial nemam ale poznam,zeny /dievcata/ ktorym kombinacia aku som uviedla pomohla prinavratit menstruaciu po pol roku vynechania a znizit bolestivost ci sprievodne priznaky na minimum.

Tessy006

a načo?

píšem sem čerpajúc múdrosti z môjho vlastného života
to o čom som hovorila, bolo z vlastných skúsenositi.. a človek nemusí byť Štefan Hríb, aby mu došlo, že ty nie
nepotrebujem tu nikoho ohurovať vlastnou stránkou