Šupiny na tvári+akné

Príspevok v téme: Šupiny na tvári+akné
Mercy

ahojte..chcela by som poprosiť o radu...mám strašne suchu pleť...netuším z čoho to može byť..včera som bola dlho vonku a akedže je zima riadne ma vyštipalo..keď som prišla dovnutra tak moja pleť doslovne horela:/ a dnes ráno som an lícach a brade mala strašne šupiny a pleť hrozne stiahnutu :(može to byť niejaka alergia? a keby toho nebolo dosť mám aj akne:/...neviete čo s tým? ďakujem:)

Marika17

Mercy na trhu je veľa firiem s prírodnou kozmetikou, ktoré ponúkajú čisté mandľové oleje, alebo s nejakou prísadou napr. vit E. Niektoré sú v lekárni, niektoré len v eshopoch. Ceny aj balenie sú rôzne, stačí prelúskať internet a vybrať si :-). My sme to trošku začali rozoberať v téme mandľový olej tak sa mrkni.

Marika17

tento druh mandľového oleja som si kúpila na výstave v Trenčíne, ešte ho nedostať v lekárni ale kupujem si ho cez eshop www. styllmed.sk. Ja som ho kúpila za 5,50€ 100ml s pumpičkou, ale teraz pozerám majú ho s 50% zľavou za 2,75€ 4O JE SUPER CENA :-)))).

Marika17

určite to bola reakcia na zmenu prostredia a teploty. Ale na veľmi suchú a šupinatú pokožku by som ti doporučovala mandľový olej. Je vhodný aj na problematickú pleť a jeho hlavnou prednosťou je hlbková hydratácia 4o ti v tvojom prípade odstráni stiahnutie pleti a šupinky. Ja teraz používam 100% mandľový olej lisovaný za studena od Natura House miesto pleťového krému a práve v tomto mrazivom období mi to odstránilo suchú a šupinatú pokožku.