BIELY POVLAK NA KRCNYCH MANDLACH

Príspevok v téme: BIELY POVLAK NA KRCNYCH MANDLACH
kikiku

zdravim vsetkych, mam na vas taku otazku tykajucu sa krcnych mandli. dnes som uz asi 3. den citila ze ma v krku nieco neznesitelne skrabe, myslela som si ci niekde nemam aj zaseknuty kusok z jedla alebo podobne. kloktala som, vela pila ale nic. dnes som sa pozrela do hrdla a zhrozila som sa. moja lava mandla ma na sebe taky akoby hrudkovity biely povlak, z jedneho miesta som videla aj trochu krvi. na jazyku zatial nic nemam. viete mi povedat naznak coho to moze byt?

2 roky dozadu mi zacalo obdobie kedy som mavala anginu aj 2x do mesiaca. po istom case to prestalo, pred cca rokom mi to zacalo znovu, mala som znicenu imunitu z antibiotik co som neustale brala na anginu. teraz ma uz trapilo ale vsetko mozne. v priebehu poslednych par mesiacov sa drzim, som zdrava a odrazu toto. v pondelok planujem ist k doktorovi, ale zaujima ma, co by to mohlo byt. dost nemilo ma to prekvapilo. bola by som vdacna, keby mi niekto vedel poradit. dakujem a pekny vecer:)

kikiku

dobre dakujem. bala som sa aby to nebolo nieco vaznejsie a aby mi hned nechceli mandle vytrhnut. dala by som sa na to, ale kedze maturujem a zanedlho obhajujem socku tak by som si to zrovna teraz nemohla dovolit. takze este raz dakujem:)

Rebekita

Pravdepodobne je to spôsobené chronickými angínmi.Ja som tiež mavala takéto biele fliačiky dlhú dobu.Teraz už nemám,nakoľko sa liečim na astmu,beriem kadejaké inhalátory/protizápalové lieky/.

Help

no zrejme opat angina.....
Doporucujem sa riadne dat vysetrit a popripadnom dobrati liekov bezpodmienece uzivat probiotika aspon 1 mesiac na obnovu crevnej mikroflory a tym padom zlepsenia imunit.systemu.