krcna chrbtica

Príspevok v téme: krcna chrbtica
makron1

som byvali aktivny sportovec (29) teraz som po plastike vazov v kolene ktora da sa povedat ze sa vydarila.chcel som sa postupne vraciat zacat sportovat ale pocas liecby s kolenom tj sedel som vkuse da sa povedat za pc))zacal som mat pocit neistoty zavraty,zopar krat som sa zviezol lebo zo stresu mi tlak extremne stupol tak ma brala sanitka.chodil som po internom dostal som holter na tlak na 24hod a vsetko v poriadku,potom som presiel k neurologovi a zablokovana krcna chrbtica prava strana.dostal som lieky aulin urutal forte 2x1 a na psychyku guajacuran 3x2,interne na mesiac tritace 1x1,objednal som sa na rerhab ale mam cakat do 16.3 pokial dojdem na poradovnik.ale problem je v tom ze zavraty pretrvavaju akurat ze som sa este nezviezol ale nemam niekedy od toho daleko neviem ist ani do prace co ked ma to tam chyti.no a otazka ako sa da tomu pomoct mam nastivit nejakeho domaceho liecitela na chrbticu alebo nejake dobre rady starej mami poradte..od vcera som zacal cvicit www.akosatorobi.sk a fenovat si krcnu chrbticu,neviem si s tym raby poradte prosim vase skusenosti dakuje

Ing Norbert

Skus pri pc sediet na ergonomickej stolicke, do par tyzdnov by si mal mat po problemoch tak ako ja. Mne ergonomis pomohol.

- mira

Okrem problémov pečene poukazuje i na celkové prekyselenie a stuhnutie je spôsobené nevhodnými nasýtenými tukmi, ktoré zároveň poškodzujú pečeň.

bio

makron1 na krcnu chrbticu pomoze medena satka,obviazana okolo krku. Meď lieci,je proti bolesti,uvolnuje krce svalov okolo stavcov a je to tepelna terapia. Viac info na e-maily.