Drzosť v zdravotníctve

Príspevok v téme: Drzosť v zdravotníctve
Lubosh

Čauko. Dnes som sa stretol s inou drzosťou. Bol som u praktického lekára pre zhoršenie bolestí krčnej chrbtice, no akurát aj rehabilitujem a on si myslel, že to je tým, že mi zle predpísali procedúry, a tak ma poslal na kontrolné vyšetrenie na FRO ambulanciu. A tá doktorka taká drzá bola, že ešte aj na môjho praktického lekára nadávala. A aj k takej inej pani, čo bola tiež tam, tak aj na tú bola drzá. Čo je už toto za zdravotníctvo? Veď to by si nemali toto dovoliť, a ešte k tomu ani nič nerobia na tej rehabilitácii, len si sedkajú a tvária sa ako by mali ohromne veľa času a aj tá doktorka, taká spomalená, hlavne aby si ona svoje veci vybavila a až potom pride na rad pacient ak sa jej uráči. Čo si o tom myslíte?

Lubosh

livia
Počuj, no ale v tvojom prípade je to obzvlášť vážne. To by si si nemala nechať. Mala by si podať podnet na Úrad pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou. To takýto prístup nie je možný. Cele zdravotníctvo je jeden bordel. Ja nemám slov...

livia.

Ja k som prišla za doktorom že mam problem po operácii tak na mna na chodbe kričal čo sa zase deje že on nema čas a ani nespava, tak som s plačom išla v autobuse domou, hroznéé radšej nech skapem niekde na ulici ja sa už nikomu prosiť o nič nebudem. A nie som nejaka otrava stara baba na dochodku mam 28 rokov a už si takto dovoluju ako keby som bola zviera a nie človek.

purblanka

no máš pravdu-moja mam chodila na nejaké rehabilitácie-chodila na masáže a ako hovoríš,píšeš,robia tak akoby mali kopu času,a ked prídeš na rad,tak-.......mama vravela,že ju nemasírovala tá dotyčná,ale že ju hladkala,že to bolo o ničom.6e berú za to peniaze,a naozaj nezaslúžia si to.Vraj jej chcela niečo povedať,ale že to nechala tak-škoda,že sa neozvala.teraz už je dost otvorená.