Čo na ukludnenie?...

Príspevok v téme: Čo na ukludnenie?...
Colette

psychicky to v poslednej dobe so mnou nie je bohviečo..je v tom chlap.nechal ma ale už tomu je skoro 6mesiacov..a už ma aj inu...a zo mna to nejde preč... (riesim to aj sportom ale nepomaha to )... ...bez pričiny placem...(hocikde a mam problem to zastavit)som nervozna...tazko sa mi dycha...tazko sa mi sustredi...stracam zaujem o veci ktore ma bavili...nič ma nebavi..je pre mna tazke sa tesiť(som melancholik..)potrebujem surne ,,vypadnuť z reality" .. nejaky oblbovák čo sa dá zohnať?alebo čo robiť? par krat som bola aj za psychologickou..ale..nejak nič...potrebujem ho...a idem sa zblazniť... vzala som napr.mydocalm...je niečo lepsie?

ShaulaThalit

Chces liek, ktory zmiernuje bolest lasky? :) to je jednoduche, a to, ze sa budes v buducnosti lasky stranit.
dievca, to snad nemyslis vazne, ze sa budes nicit chlapom... a co ked si nasiel inu? aj ty si najdi ineho. boze, ved sa tes z toho, ze si slobodna, mozes sa kazdy den zamilovat do niekoho ineho...........

mnamka257

to ze budes brat nejake oblbovacie tabletky ta z toho nevylieci.aj ked sa ti nechce , chod do spolocnosti-na diskoteku, alebo niekam kede je vela ludi...mozno tam stretnes niekoho, do koho sa okamzite zamilujes a uz na svoj problem ani nepomyslis...a neprestavaj chodit psychologicke.jedno sedenie tvoj problem este nevyriesi.musis tam chodit pravidelne...a pokial uz musis brat lieky tak sa o tom porad so svojou psychologickou...vela stastia

Gerbil

Na rýchle ukľudnenie pomáhajú vizualizačné cvičenia, kedy si človek predstavuje svoje najideálnejšie relaxačné miesto, zhlboka dýcha a v myšlienkach pomaly ráta od 100 do 0 (spätná rátania výrazne ukľudňuje).

cokoladka898

ako bola polozena otazka tak som odpovedala...na oblbnutie jej nic take nepredaju v lekarni ja som len povedala par prikladov co jej moze predpisat psychiater.