Palenie penisu a nutkanie mocit

Príspevok v téme: Palenie penisu a nutkanie mocit
UzNeviemCo

Dobry den, mam 20r. Moj problem spociva v tomto: bol som u urologa s tym,ze ma pali penis +- okolie ako podbrusko a tak. Po vymoceni mam nutkanie zasa mocit,ale nic zo mna nevide. To je skor taky pocit ako keby mi ostal moc v penise ( moc. rure ) ...Dal som na kultivaciu moc aj ejakulat...Moc bola negativna a v ejakulate sa naslo Peptococcus species. Na to som dostal antibiotika Doxybene 100mb 2 baliky..takze 2 tabletky denne ( 10 dni ). Po dobrati antibiotik sa to nezmenilo a uz to pretrvava asi 2-3 tyzdne. Mam pocit,ze cele to prislo po tom,ako som si penis macal v repikovom caji. Viete mi prosim poradit s tymto problem a ako sa toho zbavit? Vopred dakujem

Stimulant

Dobry den,
aj ja som mal tento problem a zistil som nasledovne:
asi treba potlacit rukami brucho okola pasa podla moznosti zo vsetkych stran naraz, a tymto sposobom vytlacit moc, aspon skuste.

Žeňo

Mávam to isté ... Neviem čo to je a aká je príčina, ale viem čo pomáha :) namočenie do veľmi teplej vody .. Ono to potom pekne vyjde von ... A už je to lepšie ;)

delhoc

tiez mam presne tento problem, moc bol opakovane v poriadku aj kultivacia.. prostata vraj v normale, urolog mi dal iba dake prirodne tabletky prostakan ale uz presli vyse dva tyzdne a stale obcas pocitujem palenie.

Anonym123456

Mám podobny problem ako UzNeviemCo ale mam 15 rokov a neviem co s tym a vsimol som si ze to mam len niekedy po ejakulacii poradte prosím

UzNeviemCo

Ono ja sa vymocim,len v penise ( v rure ) mam pocit ako keby mi ostalo trochu moci,taky pocit ako keby sa to dalo nejak vytlacit,ale nic nejde.Po vymoceni sa uz nevymocim,akurat ked domocim tak nejake kvapky este idu inak nic...Doktor skusal prostatu prstom,povedal,ze tvar ma normalny, tak neviem.

anonym777

to nebude repikovim cajom ten lieci zrasty a podobne prostata pravdepodobne doxybene vylieci pohl choroby nie prostatu uzivaj zinok tekv semena prostamol saw palmetto to je vsetko na prostatu ale pravidelne inac nebude ucinok mas neuplny pocit vymocenia je to tak???