Kava na celulitídu?

Príspevok v téme: Kava na celulitídu?
veseláM

ahojky dnes sa mi známa pochválila že behom a istou zvláštnou činnsťou si znížila celulitídu na bruchu a stehnach, zadku..vraj si každy večer vyšúchala tie partie kávovým gruntom...lebo vraj aj tie kremy proti celulide obsahuju kofein, čo môže byť natom pravdy, že jej to fakt zabralo??..vraj je to aj dobrý peeling na pokozku..nezničí sa tým?? vaše názory: :)

Slavka123

Kávový peeling je výborný nielen na celulitídu ale na celé telo. Kofeín stimuluje krvný obeh a pomáha znížiť výskyt celulitídy, strií, ekzému aj stareckých škvŕn. Oleje v nich zvláčňujú a zjemňujú pokožku, takže určite si ním neublížite

kavicka11

Ja som veľmi spokojná s kávovými peelingami BodybeSCRUB. Najradšej mám medový a kokosový. Okrem kávových zŕn obsahujú vysoko hydratačné oleje, ktoré pleť krásne zvláčnia. A mimochodom teraz pred Vianocami majú zvýhodnené vianočné balíčky :-)

hela hela

kava je super. Je dobra aj na suche ruky, pretoze v tom sose je cosi mastne
a zrniecka posobia ako zlupovac odumretych buniek, supin.
Na celulu chod okrem masazi aj beztukovou dietou, najlepsie takou ako na
pecen, cize bez tuku, vsetko na vode /mnam/, ryzu, z masa kuraci "such":)),
Pekne cvicit aspon doma pol hodinu strecing. Pekne prepinat spicky, lytka,
stehna, boky. Do juna je 6 mesiacov, takze je lahke schudnut 6 kg a aj viac.
Kuknite na tych, co za rok schudnu celu Vasu vahu. Co je to 8-10 kg.
Dobre je ist na to uz pred Vianocami.
Vsimli ste si, ze to hovorim hlavne sebe, vsak?

SonaVV

Účinky kávového peelingu si možete kedykoľvek skúsi´t aj doma. Skúste si po vypití kávy vmasírovať kávovú usadeninu do rúk a poriadne vydrhnite. Uvidíte ako vám to ujemní pokožku. Takže na celulitídu zaberá výborne. Samozrejme sa vám úplne nestratí ale pokožku vám to zjemní a vyhladí

Izzie

zabrať to rozhodne môže :) ak to chceš vyskúšať, tak si pozri kávový peeling coffee scrub na vivaco.sk - ten mám v boji s celulitídou a striami vyskúšaný a celulitídu výrazne zmiernil ;)

maliina

help, pochybujem, ze nejaka zena si bude umyvat tvar sprchovym samponom. A potom si na tvar nanaesie krem za 30eur:D

Mne ten piling vyhovuje bud cisty,alebo s tou kys. smotanou ked mam.

siika

VeseláM: ja som si to robila v sprche :D to vyznie :D takze som to hend aj oplaachla s vodou a nesmrdelo..duufam :D ale ako fakt sa mi to nechce...ked by sa mala jedno stehno masiirovat cca 5min..prejde minuuta a uz som v koncoch :D keby sa najde niekto na to bolo by lespie :D ale tak...a pomaaha ti to nieco..ci zatial nevies ? :)