Neurolog v Nových Zámkoch

Príspevok v téme: Neurolog v Nových Zámkoch
ako dalej...

Chcela by som Vás poprosiť,či by ste mi nevedeli poradiť nejakého dobrého neurologa alebo neurologičku v NZ.Za poslednu dobu mávam nepríjemné pocity/neistotu,točí sa mi hlava ked zmením polohu,/Mám problémy s chrbticou aj krčnou,bola som aj u chiropraktika no tieto stavy sa zopakuju.Ozvite sa mi ked máte nejaké dobré skusenosti s neurologom.

Marienka 11

Dobrý deň chcela by som radu ako ďalej? Mám 56 rokov a problémy s chrbticou.Snímok chrbtice a popis udáva : sinistrokonvexná skolioza s maximom v L3/4 pokročilá osteochondroza L5/S1 s takmer zaniknutým medzistavcovým priestorom spondylatroza L4-S1.Ešte stále pracujem a chcela by som aj naďalej ale neviem čo bude .Za odpoveď vopred ďakujem Maja

bio

pri problemoch s chrbticou,krcnej chrbtice aj krizov pomahaju medene produkty ako tricko s medenym pasom, medena satka a medeny pas na krize. Meď lieci,je proti bolesti,uvolnuje krce svalov okolo stavcov a je to tepelna terapia. Viac info na e-maily.

Robo 31

ahoj. ja mám už zopár rokov takisto problém s chrbticou, ale driekovou. Takmer som už súhlasil aj s operáciou. Naštastie som sa tomu vyhol - zatiaľ. Nejaký čas chodím k doktorke Kolárovej ( pri autob.stanici ) a som s ňou spokojný.

FRAJERKA

CHCELA SOM POPROSIT KTO VIE CO ZNAMENA SINISTROKONVEXNA SKOLIOZA ThCHRBTICE SO ZNAMKAMI DEFORMACNEJ SPONDYLOZY.MOZE MI TO TAK LAICKY NIEKTO VYSVETLIT DAKUJEM