Cena tetovania?

Sabka Zabka

Ahojte, chcela by som sa spytať skusenych 'potetovanych' krasok/fešakov koľko stojí vytetované miniaturne (tak max 1 cm do vyšky) srdiečko na ruku

Mrska Silvuska

lost- sto bodov!) ak chcem tetovanie, nezaujima ma cena, ale clovek, ktory to robi, studio, kde sa to robi....lebo za tri eura vytetujem cokolvek aj ja:-)

7kráska

tattoo, cena tetovania je vždy nižšia ako za jeho odstránenie. nehovoriac o jazvách. ja by som nedokázala chodiť celý život s rovnakým "šperkom".

rew

Ahoj. Ked som hladala ceny v KE, najlacnejsie som v cenniku na webe nasla 15eur za jednoduchy obrazok do 25cm2. Skus si na googli pohladat tetovacie studia v meste ktore mas najblizsie, vacsinou maju na strankach orientacne cenniky a mailovu adresu. Ked posles mail so vzorom v prilohe a popisom kam si to chces dat a ake velke, mali by ti vediet povedat cenu, alebo si rovno dohodnete stretko, poradenstvo je myslim vacsinou bezplatne.

pauli 73

kraska, cena tetovania je podla toho či je obrázok farebný či čiernobiely a aký veľký a na bruško by som ti radila, že nie hlavne pre ženu pretože na bruchu najrýchlejšie ovísa pokožka...