Pali ma vchod do posvy

mery12

enzymy su na toto dobre, mne ich doktorka odporucila tiez. A este mi vravela aby som si radsej kupila liek - wobenzym ako nejake vyzivove doplny, lebo to zvykne byvat ako macka vo vreci - nikdy neviete ci zaberu. Wobenzym zabral vzdy a spolahlivo, tak som spokojna.

Zitus456

caute baby, nebude to priznak mykozy? U mna sa to zacalo tiez tak, pruser bol, ze sa mi tie mykozy opakovali stale a nevedela som ze co robit, lebo bezne lieky mi nezaberali. Tak som brala wobenzym, 10 tyzdnov, a nastastie to prestalo... na nete je o tom kopa info.

klaudia 99

ja mam podobny problem, brala som skoro 2 tyzdne atb, sa mi zda ze biseptol, aj probiotika lenze nezabrali a tiez mam z nich take divne palenie ale len vchod do posvy ma pali, pritom ziadne svrbenie ani nic nemam, len ma to pali, a miernejsie nutkanie z toho na mocenie. Teraz sa uz len snazim o obnovu posvovej flory, tak dufam ze uz coskoro budem fit..

akinom007

a autorka/ to ze sa ti ot prejavilo az o tyzden po styku..no mozes to sice dostat s roznych pricin ale ak by to bolo nahodou od partnera tak by sa ti to neprejavilo hned na druhy den, kludne aj o tyzden aspon ja som to vzdy tak mala po nechranenom styku az o tyzden.dva

akinom007

annegarde/ castejsie umyvanie je skor na skodu co sa tyka intimnych partii pretoze si narusi prirodzene prostredie v posve..a tym je nasledne hned nachylnejsia na infekcie..
nehovorim rano a vecer je v pohode ale urcite nie viacej

akinom007

viollete/ no ja bezne cakavam u gynekologa 3-4 hodiny:)
naco cakas prosim ta? ak to mas zvonka je vysoko prvadepodobne ze ti to prejde aj dnu

pe84

vyskusajte novy gel na intimnu hygienu Canesten intim gel, ktory je urceny na pouzivanie najma počas vaginálnych mykóz a iných problémoch a v podstate dopĺňa liečbu vaginálnych mykóz, skludni podrazdenie i svrbenie, mam ho sama odskusany a velmi ho odporucam, da sa zohnat v lekarnach