Bolest krizov alebo obliciek?

PP

aj ja som riešil tento problém. Nevedel som, či bolia kríže alebo ľadvina. Skúsil som teda najprv posilniť chrbát - cca 2 týždne som v práci sedel pri počítači na fit-lopte miesto pohodlného kresla a pomohlo to. Vyskúšaj to, Určite to neublíži a ak to nepomôže ešte stále môžeš navštíviť lekára.

immortal

Ahoj mavam dost dlhodobe bolesti v oblasti obliciek , krv a moc som mal v poriadku (v krvy trocha zviseny cukor)teploty nemam ale pri namahe v Praci mam zvisenu telesnu teplotu citim horucavu a som slaby pred tyzdnom ma seklo v krizoch a bral veral 75 5x kazdy den potom Mydocalm a aj Neuromultivit chcel by vediet preco som stale slaby (nohy,svalstvo a malatnost)je mozne ze je tam zapal?

lDenzl

tucko- co ti radit......moze to byt vselico. Zajdi za lekarom na vysetrenie a budes mat istotu,ze nemusi to byt nic vazne ,ale aj moze.

miki64

Zaťažené a boľavé obličky sú aj z špatného pitného režimu.Ak ocko nepije dostatok vody a najme doobeda obličky sa zanášajú, cítime bolesť v oblasti krížov, ale môže to zvyšovať krvný tlak a tam už ide o život.Ak má zvýšený krvný tlak,vačky pod očami a málo pije, budú to obličky.

ivana45

hmmm, k doktorovi nechce...tak zistuj, tapaj, vystavuj sa roznemu "poradenstvu" (to uz babky bylinkarky to robili lepsie, ked sa na svojich "klientov" aspon pozreli) a tvojmu otcovi bude napr. tisko rast nador... komu niet rady ...poznas

martinmlm

Tvoj ocko si nachladil obličky a prejavilo sa to na krížoch. Každý statec patrí ku niektorému orgánu. Ak zaťažís orgán, oslabíš tým statec a pri záťaži povolí. A k obličkám patria kríže.