Prirodny repelent

Príspevok v téme: Prirodny repelent
lenkaa123456

existuje nejaky prirodny repelent, alebo neico co si spravim doma z obycajnych surovin? totizto komare ma stipu stale, aj ked som len v meste, na sidlisku, nemusim byt ani v lese, vzdy som dostipana od komarov. ludia okolo mna nemaju ani jeden stipanec, ja ich mam hned niekolko. a to ma stipu aj cez oblecenie. o stipancoch na tvari ani nevravim.
viem ze existuju vseliake repelenty z lekarne, ale tie vacsinou smrdia a nemju dobru konzistenciu a navyse na citlivu a problematicku plet si nieco take nanasat nieje velmi dobra volba..

ludko2

"Maryka7" je troll, Rovnako komentuje pod inym menom na inych forach, ktore odkazuju na swiss protector. Samozrejme, ze existuju ucinne prirodne repelnety dajte si do youtube lemon eucalyptus repelent test a z 1000 komarov ho nepostipe ziaden po dobu 6-7 hodin. Zial u nas sa kupit neda hladal som ho po vsetkych lekarniach a nikde ho nemaju. Tak sa pokusim vyrobit si vlastny.

Johanka25

Nam raz poradili znamy kombinaciu alpy octu a klincekov len to treba vsetko spravit dost koncentrovane. Inak to zaberalo.

RNG

Trochu o tom pise znamy lekar
articles.mercola.com
Ja sam som pouzival davky vyse 500 mg vitaminu B-1, vlastne benfothiaminu, co pouzivam ako na zmiernenie periferalnej neuropathie, a pred tym ma nasiel kaZdy komatrm, a teraz uz som nebol stipnuty asi 2 roky. Sice nevidem von vecer,kesd sa dos;ova roja, tak naivny nie som, ale napr moje vnucata su dostipane aj vtedy, ked som s nimi ja cez den a ja nie som dostipany, ako som bol byval kedysi.
Na prechadzky som casto pouzival vrchne satstvo oprate v roztoku permetrinu, tj permetrin sa mi nedostaval priamo na kozu a to sa zda tiez velmi ucinne proti komarom a najma nebezpecnym kliestom

maryka7

ja na prírodné repelenty neverím, žiadne mi nepomáhajúú, mne zaberá repelent swiss protector, ale domáca výroba nefunguje absolútne

vilaamalka1

repelent si vyrobis aj sama .. pouzi olej a do neho etericke oleje litsea, lemongrass, levandula... daju sa kupit na eshop.natureal.sk. no a flasticku s rozprasovacom bud najdes doma alebo k tej flaske oleja si dokupis aj rozprasovac a mas...

mamina36

Nám perfektne zaberá SPIRON, navyše je dobrý aj na kliešte, nie len na komáre. A dá sa ním aj dezinfikovať rana po uštipnutí hmyzom. Veľmi pekne vonia a z oblečenia ho cítiť niekoľko hodín.

vila amalka

odporucam efektivny prirodny repelent - testovany pri Vahu, aj na roznych kontinentoch, je to zmes olejov s eterickymi olejmi - s rozprasovacom - na cele telo a prijemne vonia. www.eshop.natureal.sk.

zedols

Ja odporúčam toto: www.epowerbalance.sk
vonia to pekne po citróne a pomerne dlho to vydrží :) Malo by to obsahovať len výťažky z citronelovej šťavy a levandule.