Modem od T-Mobile mate ho niekto?

Príspevok v téme: Modem od T-Mobile mate ho niekto?
laura789

ahojte založila som si ešte jednu temu, lebo neviem čo mam robiť. Mam modem od T-mobile a ten je len na 32 bit. notebook. Ja mam notebook 64 bit. operačny system. Myslite, že už predavaju v T Mobile aj 64 bit. modem? Lebo pred rokom a pol mi na vyber nedali a vtedy mi to aj tak bolo jedno, pretože mam 32 bit počitač. a toto som dodnes nevedea že to môže spolu suvisieť, nevyznam sa v týchto veciach.

AdamKrt

Ano teoreticky by to ist mohlo. Avsak casto byva problem s pouzitim USB zariadeni v systeme, tak by ma to neprekvapilo, keby to neslo. Skor by to chcelo pohladat ovladace pre 64bit system, alebo nech operator vymeni modem za taky, co podporuje tento system. Ide o klasicku reklamaciu, ved to nefunguje...

Maju aj vacsie modemy, kde sa do nich da pristupovat cez sietovu kartu, RJ45. Takymto sposobom to musi ist. Avsak je to vacsi modem, ako asi ako pol tehly... :)

lost

Ciste teoreticky ti staci nainstalovat jeden "operacny system v operacnom systeme" (virtualizacia) . tam hodis win 32bit, uplne stace nejaky XP nenarocny, das si potom zdielat internet s hlavnym pocitacom/notebookom (hostitelom) a uz mas net aj tam :)
niekde som to cital ze by to takto mohlo fungovat