Chlap na sluzobnej, na kongrese...:(

Príspevok v téme: Chlap na sluzobnej, na kongrese...:(
Včielka

cauko, prosim vas o nazor, neviem, ci mi uz sibe, no moj frajer ide na sluzobku (na kongres), kedze robi v medicine a este v takom odbore, kde je 99 percent bab, viem, ze tam bude vasina zien a malinko chlapov, ak vobec okrem neho dajaky bude. ide na dva, tri dni na kongres o nejakych novinkach v medicine, alebo take daco a ja mam taky divny pocit, furt na to myslim, co tam bude po veceroch robit, ked tam bude tolko bab a on bude odomna velmi daleko (ja viem, ze sa hovori, ze ak chce clovek podviest, podvedie aj za rohom), no aj tak mam z toho blby pocit, este nikdy takto nesiel...ako to vy beriete, ked vam frajeri,manzelia idu na sluzobku, na kongresy? ja neviem ako to tam prebieha, mozno mi sibe, lebo v americkom filme vzdy vznikaju nevery prave pri takejto prilezitosti..a coskoro mam statnice, tak som v strese a stale na to myslim, nechcem ho kontrolovat a vyvolavat mu..:( co si o tom myslite? dakujem

Anderas

ked ho miluješ tak mu ver on tak isto veri tebe ved aj ty by si teoreticky mala možnost podviest ho takže tak a moja snubenica bola tiez na 4 dni nedavno preč a verím jej lebo ona verí mne a milujeme sa

invisible

Nepopieram, že som žiarlivá... Ja som, ale nechcem robiť priateľovi problémy. Už len z toho dôvodu, že on je športovec-plavec, a keď trávi niekedy celé dni medzi babami v plavkách na plavárni... :) Musela som si zvyknúť... A okrem toho, ja od neho chcem, aby aspoň trošku on toleroval to, že ja mám iba kamarátov, nie kamarátky :) Verím mu a on mne :)

nathália7

áno,invisibl-to vystihla.je to o dôvere.Neznamená,že ide na cestu,že nemyslí na teba.Ja tiež svojho milujem,a keby som šla niekam s mužmi,nezbńamená,že už len čakám na vhodnú chvíľu,aby som si mohla užiť s niekým.Môj je pre mna ten naj,a stále to tak bude.

invisible

nechce sa mi všetko čítať, ale ak to už niekto spomenul, tak sorry... a čo keby si sa na to pozrela z tej stránky, že by si šla na služobku ty? podviedla by si ho, keby je tam veľa chlapov? alebo... cítila by si sa dobre, keby on stresuje, že si tam niekoho nájdeš? chápeš... skús sa na to pozrieť z tej opačnej strany... nebolo by mu príjemné, keby vedel, že mu nedôveruješ.

nathália7

bude to dobré,len velmi nevyzvedaj,čo robil,s kým bol a pod.Nedávaj najavo,že si až tak žiarlivá.Muži neznášajú žiarlivé ženy.neboj všetko bude ako má byť:)

Včielka

nemyslim si, ze je na neveru nachylny, skratka som ziarliva a vadi mi aj predstava, ze ho tam budu balit, aj ked ich posle do kelu.
no kazdopadne dakujem babam za normalne reakcie, vazim si to. idem sa ja radsej ucit a americke filmy obmedzim..:)
majte sa.

nathália7

počúvajte nerýpte do nej-a trochu jej pomúžte aby sa dievča zbytočne netrápilo. A nie sú všetci chlapi rovnakí,takže asi tak,a ty včielka nepozeraj velmi americké filmy a never že všetko musí skončiť v posteli.Ak má muž doma cennosť,bude si ju vážiť a nepotrebuje inú-aj ked je velmi atraktívny.A ak hovorí aká je dôležitá vernosť,ver tomu,že je pre neho aj dôležitá.Tak hlavu hore,a žiadne výčitky.