spevnenie postavy

Príspevok v téme: spevnenie postavy
žela

zdravim vas:) potrebujem od vas radu. chcem spevnit postavu pretoze aj ked mam 162 cm a 46 kg mam na sebe sami tuk ziadne svaly..brucho stehna a zadok mam ako huspeninu..uplne mlandrave..ako mam scvicit a jest? mam doma bicykel a stepper..ale nechem uz schudnut pretoze prve odkial ide tuk dole su prsia a tie uz nemam ziadne..dakujem vopred za vase odpovede:))

mate59

to nie je správne stravovanie,na dietu hej,ale aj na jojo efekt.Pozri si tu je o tom veľa príspevkov na tému správne stravovanie.Prajem ti úspech v tvojom snažení.

žela

ja viem ze to je tazke. ale snazim sa, dufam ze sa mi to podari. inak dnes som mala na ranajky dve mrkvy, na obed si dam zeleninovu polievku a varene zemiaky v supke s uhorkou a na veceru nejake vajicka..moze byt???

mate59

žela - je to ťažké,ale všetko záleží len od teba,ak nemáš pevnú vôľu to zmeniť, budeš len bojovať s veternými mlynmi.

žela

ja mam 22 rokov..a ver ze tu slaninu mam. jedavam vela sladkosti a hamburgery, pizzu atd a na postave to je teda riadne vidno..tak ale snazim sa to vylucit ale je to tazke..

Zuzu35

ja chodím do fitka pokial sa ti chce cvičiť tak odporúčam.Super sa ti vyformuje zadok boky i prsia.A čo sa týka stravy musíš vyhodiť tuky čiže žiadne maslo a všetko čo je chutné.Odporúčam ti ovsené vločky biely jogurt,kopu ovocia,zeleniny,tvaroch v menšom množstve kvôli bielkovinám.Koľko máš rokov?Nechcem ti poradiť nejakú drastickú diétu:-

KARAVAAAAN

Hlavne to vidim tak ze slecna s vyskou 162 cm a 46 kg tej slaniny nema ani velmi kde mat.... na spevnenie svalov posilnovacie cviky, podla mna radsej pod dozorom niekoho skuseneho.... holky, ale neprehanajte to!!!! pekny den )

žela

ahojte, dlho som tu nebola. ja mam 22. a na stepperi mam ako cvicit?kolko? predpokladam ze si mam dat vacsiu zataz.