tuctove, viem... ale koho sa opytam ak nie vas?

Príspevok v téme: tuctove, viem... ale koho sa opytam ak nie vas?
bizonka

dobry den vsetkym. moj problem spociva v tom, ze chcem schudnut. kto cita dalej aj po tejto vete, tak tym dakujem. to sa mi podarilo minule leto.ale tak som odisla na vysku a vsetko sa vratilo s5, vaha isla o 8 kil hore.depta ma to, casto vecer placem kvoli tomu,ako vyzeram,kazdy v okoli mi vravi ze som pribrala,nechodim von lebo sa za seba hanbim,nedokazem si obliect pekne tricko,lebo mam pocit ze si to ani nezasluzim ked sa na seba pozriem.zrkadlam sa vyhybam,nechodim ani nakupovat, ani na disco,nikam.odmietam ist s priatelom na plavaren a kupko, on to nechape.priatel je sportovec,vyzera krasne. a ja sa mu chcem rovnat.nie som pre nho dost dobra,dost pekna,ani dost mudra a uz vobec ne dost chuda.trochu ma namotal na sport ale co z toho ked vela jem,zahanam tym depresie a prazdnotu.nvm sa donutit nezrat.nvm co so sebou.obcas rozmyslam nad psychologickou poradnou,ale bojim sa ze ma tam vysmeju.nic ma netesi, som stale smutna a negativna a najhorsie je ze si to uvedomujem a nvm co s tym.pozitivne myslenie mi vobec nic nevravi

rozumiem ti

bizonka: za prve) zisti, preco mas pocity prazdnoty, depresie. kde to prameni. odstran pricinu=odstranis dosledok

za druhe) prestan si hovorit bizonka

za tretie) a ty si myslis, ze tvoj priatel nema ziadnu fantaziu, resp. predstavivost? ze si nevie tak zhruba domysliet ako pod satami vyzeras? no taaaak... chlapi su sice " blbi ", ale nie slepi... vedel do coho ide, ver mi. a keby nechcel, tak do toho nejde. a ak ta opusti, nedajboze, tak sa nanho vy*er. pro jedno kviti slunce nesviti :)

za stvrte) ak horeuvedene vsetko vyriesis, uprav stravu. no a ak ani potom nebudes chudnut, tak je cas na navstevu lekara.

chudnutie zacina v prvom rade v hlave. a u teba ako vidim si rovno vyzaduje generalny cleaning :) v myslienkach.

p.s.: posledny bod. to chces naozaj cely zivot prezit v strachu?!

bizonka

z casti to je ovplyvnene dnesnym trendom mat 60 alebo este lepsie menej kil. ale ked ten trend sa chlapom paci. dievcata chcu byt obdivovane ale nech sa babam akokolvek dari, nech sme akokolvek mudre,mile, chlap sa na taku nepozrie so zaujmom,lebo chlapi vnimaju najprv ocami.a my nasu sikovnost nemame napisanu na cele.priatelovi sa nedovolim dotknut ci pohladkat brucho lebo mne to pride nechutne i ked on by chcel.az ked povedala jajka,ze tym pristupom stratim ludi na kt mi zalezi,trafila do cierneho.ale bojim sa ze ked uvidi ako v skutocnosti vyzeram, vsetky nedokonalosti, nebude sa na mna pozerat so zaujmom. oblecenim sa da kadeco zakryt, no vecer v kratkom pyzame pri pozerani filmu alebo na kupalisku nie. mam strach ze o nho pridem a ze si za to vlastne mozem sama ak by sa to stalo.

Iveta Michael

bizonka...kde si na to prišla že v psychologickej poradni sa Ti budú smiať???? Takýto nezmysel! Na Tvojom mieste by som tam už dávno šla-je to diskrétne a ver mi že ak sa tým takto mindrákuješ tak jedine psychológ Ťa bude vedieť správne nasmerovať a poradiť,lebo ja osobne si myslím podľa toho čo píšeš že už nie si v stave sama s tou nadváhou čosi urobiť. Resp.správne začať treba si uvedomiť že nie všetci reagujem na všetko rovnako a to platí aj pri chudnutí.O.K.?

beskyd

to je celkom sranda ze chces schudnut, uvedomujes si to a napriek tomu stale jes, lebo tym zahanas depky z priberania:)) si mi pripomenula tu stat z maleho princa kde maly princ pride na planetu pijana a pyta sa ho preco pije.. a pijan mu hovori ze pije preto, aby zabudol.. ..ze pije:) inak s tou tvojou tucnotou to hadam nebude take hrozne ked mas chlapa o ktorom tvrdis ze dobre vyzera, zrejme to bude skor u teba len ten klasicky syndrom dnesnej doby, ked si 60 kilova baba pod vplyvom chorych trendov, anorektickych modeliek a ikon zenskosti s chlapcenskymi postavami mysli ze je tlsta. chce to mozno len nadhlad. oble baby su fajn... ak zrovna nie su prilis zakomplexovane:)

Jednoduché

Jednoduchá rada.
Zistite kde sa to sadlo a z akých potravin nabralo?
Potom začnite zdravo ekonomicky jesť a bude to OK.Samo sa to upraví.

jajka001_

no vies ked budes doma depkovat jasne ze neschudnes. chod sportovat, to ti pomoze, a budes stastnejsia. lieky radsej nie, za prve vacsinou nepomozu a aj sa z nich pribera. nemyslim ze by si bola na tom tak zle ze by si mala na to brat lieky. ludia maju horsie problemy ako par kil navyse :) tvoj problem je ze sa nelubis, chces byt lepsia a krajsia, ale naopak takym pristupom len stratis tych ktorym na tebe zalezi. uvedom si, co su skutocne problemy a netrap sa takymi zbytocnostami.

B.

Ak ta tvoj problem trapi az do takej miery, tak by si mala vyhladat odbornika lekara, podla mna lepsie psychiatra, lebo sa vyzna aj v liekoch. Myslim, ze aj prakticky lekar by ti v tom pomohol, len neviem, ci by si na teba nasiel tolko casu. Myslim to dobre. Najjednoduchsie je zajst do lekarne a opytat sa:)

bizonka

este som chcela dodat ze minuleho roku som mala anorekticke sklony, ale nastastie ako rychlo zacali tak rychlo odisli. mam 20. mam v hlave utkvelu predstavu aka chcem byt, ake by to bolo keby... ale vzdy ked sa pre daco rozhodnem skonci to presne naopak. vo vsetkom...