Antikoncepcia Gestodette

plienocka

Zdravím kočky, musela som zo zdravotných dovodov prestat uzivat antikoncepciu. Uzivala som Gestodette a nemala som s nou nejaky vazny problem. Nepribrala som a myslim ze sa mi zlepsila plet.
Zostali mi 2 blistre, kupovane v septembri 2016.
Nechce niekto odkupit? Predam lacno.
mail: lekrizkova@gmail.com

migi23

Ja som anti Gestodette uzivala 5 rokov a nerobili mi ziadne problemy.Chcela by som sa opytat moentalne ich chcem vysadit pretoze rada by som si zalozila rodinu....ma niekto skusenosti petoze som pocula ze zena by sa po vysadeni anti. mala mat taku pol rocnu ocistnu kuru kym organizmus vyplavy tie hormony? Je to pravda alebo keby som chcela hned otehotniet malo by to neake riziko pre babatko?

kiti1111

ahojte, chela by som sa opytat uzivam antiku gestodette teraz treti mesiac zatial bolo vsetko v poriadku akurat mi strasne zacalo chutit jest a teraz sa mi po celom tele vyhadzali drobne vyrazky ktore strasne svrbia, moze to byt z tej antiky?

1gimienkis

cami_le

Tak pár rokov do zadu som mala problém s pleťou, potom sa to ustabilizovala. Nemôžem povedať, že by som teraz bola niejaká čistá na pleti, občas sa vyhodím na tvári, rukách aj chrbte, ale väčšinou času som v poriadku. Teraz som sa tak veľmi vyhádzala asi po pol roku, takže to nieje až také strašné.

1gimienkis

Ahojte. Ja užívam Gestodette už 8 mesiac. Som s ním spokojná, spoľahlivá, žiadne problémy. Dúfam, že aj Vám bude taká dobrá aspoň ako mne

m.p.

Ahoj, tiež som začala práve užívať Gestodette a snažím sa pozháňať nejaké skúsenosti dlhodobejších užívateliek tejto antikoncepcie. Zatiaľ nemám žiadne bolesti ani problémy, menštruácia trvá primerane dlho, ale trochu sa bojím, že antikoncepcia zlyhá pri pohlavnom styku...viem, stať by sa to nemalo, ak žena berie liek tak ako má, ale i tak, obavy sú miestne vždy.. :/ Tak, kto má akékoľvek skúsenosti a rady, rada by som si ich vypočula