ako vyzeraju lepiace pasiky na upchate pory?

Príspevok v téme: ako vyzeraju lepiace pasiky na upchate pory?
bodka:D

Chcela by som sa spýtať, aký obal majú take tie ,,lepiace naplaste", kt. po ich odstraneni zbavia pleť komedonov?´A kde ste ich zohnali, lebo prezrela som viacere drogerky a nič podobne som nenašla...Mam tvar (hlavne nos) posiatu čiernymi bodkami, použivam všelijaku kozmetiku no nič nepomaha, veľmi sa mi masti plet a chcela by som aspon s tymi bodkami na čas ,,zatočiť". A pomohlo to niekomu, príp. koľko stoji (cca) hlbkove čistenie u kozmetičky? :-)

Myna

Ja som mala z DM drogerii naplaste a nebola som spokojná.Ide o to,že naplast odstrani iba povrchovo upchaté pory.Vacsina ich vsak nie je tak velka ako sa javí,ale v hlbke su tie usadene nečistoty daleko vacsie,nez len ta bodka a to už ta naplast nevytiahne.Najlepsie je navstivit kozmeticku (ale skutocne dobru kozmeticku,pretoze neskusena alebo kozmeticka len s nejakým kurzom moze urobit velku neplechu na pleti),a ta plet krasne hlbkovo vycisti.Viem o tom svoje:)

slobodnaa

tuším je to značka Nivea a stoja okolo 3-4 euro. Na tú cenu je ich tam dosť málo. Je to taká malá bielo-modrá krabička, tuším. Som to skúšala iba raz a dosť dávno, tak je možné, že obal aj cena sa zmenili. Ale osobne to nepovažujem za moc účinné.Skús si radšej raz za týždeň spraviť peeling.