Hlupaňa!

Príspevok v téme: Hlupaňa!
bebe1111

Ahojte,som strašná hlupana,mam priatela s ktorým chodim okolo roka,občas je to fajn,ale vie byt aj velmi kruty,len same urazky..ale stale sa neviem vzchopiť a dat mu koniec,nieco ma stale brzdi a ja neviem co...cchem svoje trapenie ukončiť..uvedomujem si ze som hlupana,vsetci mi to vravia..neviem preco si davam skakat po hlave...:(....ale proste neviem mu dat koniec....och

janab

A možno už neľúbiš, len nevieš ako to ukončiť. Vzťahy to sú veľmi zložitá záležitosť. Ale ak k tebe je bezcitný, uráža ťa, ponižuje, to nemá nič spoločné s láskou. Ak by si našiel inú "hlupanu", tak určite sa s tebou rozíde z minúty na minútu. Neviem či si od neho závislá finančne, ale ak si sebestačná, tak škoda času tráviť s človekom, ktorý za to nestojí. Čas uteká a ty naber odvahu a silu sa s ním rozísť, niekde inde a iný muž čaká...

dfhjf

Presne ty niesi hlúpa len ľúbiš. Jednoducho si sa do neho zamilovala a necheš od neho odísť. Je to pochopiteľné, ale tebe to absolútne nepomáha. Mala by si si poriadne premyslieť čo robiť alebo čo urobíš. Keď ho miluješ tak mu to povec, ale keď on teba nie nebuď pri ňom nasilu. Ale ja si myslím, že keby ťa neľúbil tak už by to také nebolo. Bolo by to iné a horšie. Ale aj ty môžeš vycítiť jeho lásku či je pravá alebo nie. Aj muži majú "svoje dni"..

H2O

Ak je to zlé, tak to ukonči čím skôr.. ťažko predpokladať, že to bude lepšie .. A na partnerovi netreba byť závislý - takto si ľudia zbytočne ničia životy ..

BJ

kafik, tak tak... kluc je v poznani, ako som hovoril, nie v umelom tlaceni na mysel.
Zacat treba tak, ze treba zacat robit nieco dobre pre ine bytosti, s tuzbou ziskat poznanie a vahu lasky. Ked prijde to poznanie, ostatne prijde automaticky.
Netreba robit nic pre ostatnych bez tuzby ziskat poznanie o laske. To cloveka velmi rychlo unavi.

kafe

watermelon, rozum nepomáha, ak človek rozmýšľa stále rovnako, alebo nevie kde robí chybu. Sa človek môže z toho zamyslenia nad životom aj zmyšiť, je mu to prd platné.

anjelik9

ked ta raz nastve najdeš určite odvahu a vykašleš sa nanho takto budeš nestastna stale ked ho pustis k vode tak sice chvilu to bude blbe ale aspon mas možnosť spoznať dakoho koho si zaslužiš a kto si zasluži teba ;)

watermelon

ak ma niekto rozum, tak vie ako na to prist aj bez knizky, ale jasne ze literatura velmi pomoze. Niekto moze precitat zo desat knih a nepomozu mu. Treba nieco viac. treba chciet v prvom rade a potom sa treba zamysliet nad sebou a svojim zivotom.
skratka nech sa ta baba zastavi a zacne rozmyslat. v dnesnej dobe malo ludi rozmysla. ludia su unasani prudom, ktory tovri vacsina v spolocnosti, vsetko beru ako dane, nezamyslaju sa nad nicim. nech skratka zacne vnimat svoje pocity, pocity k sebe, k svojmu telu, k inym. musi si uvedomit, ze bez lasky k sebe ju nebude mat ziaden partner rad. sebelaska a sebeucta su zakladom zivota - pozor nemylit si to s egom a dakou namyslenostou.