Uprava+farbenie obocia

Príspevok v téme: Uprava+farbenie obocia
evka90

Ahojte baby,chcela som sa opytat ake s tym mate skusenosti. Nie som spokojna so svojim obocim a rozmyslala som,ze skusim skocit ku kozmeticke,ci by mi ho nejak neupravila. Tvarujem si ho sama, sama si trham chlpky, len mi tiez ide na nervy,ze ich vytrham a za par dni su tam zase,ale take male cierne bodkyx,ktore este neviem chytit s pinzetou a zbavit sa ich. Cize musim pockat kym dorastu a az potom ich odtrhnem a dovtedy to vyzera dost neesteticky. Predpokladam,ze kozmeticka by ich vedela vytrhat tak nejak,aby sa to nestavalo. Taktiez na pravej strane mi rastie velmi malo chlpkov na oboci a neviem urobit taky tvar ako mam na lavej. Takze chem skusit kozmeticku. Mate nejake skusenosti? Dali ste si upravit farbit obocie? Ste spokojne? Btw som z ke,keby niekto nevedel odporucit nieco. a este jedna otazka,ked ste si dali farbit obocie,nevyzeralo to neprirodzene? Dakujem za odpovede. Evka.

sisa :)

mne obocie upravuje aj farbi kozmeticka, chodim uz dlhsiu dobu k tej istej, tak vie, ako dlho mi ma nechat farbu posobit, aby mi to nevyzeralo neprirodzene.

:):)

Ja si dávam farbiť obočko pravidelne, je to super vec, vydrží mi to cca 2 týždne. Čo sa týka trhania obočka, tak rastie rovnako rýchlo, ako keď si ho vytrháš sama a na miestach kde si ho trháš najčastejšie po čase prestáva rásť. Takže odporúčam:)