svrbenie pokožky na hlave

lulu22

mňa svrbí pokožka hlavy po šampone Nivea.. a počula som aj od kolegyň, že sa im z tých šamponov robia chrasty na hlavách a tiež ich to svrbí..

ta3

ja mam aj taku skusenost, ze ked som nervozna, zacne ma hlava svrbiet a zacnem sa skrabat, napriklad, ja nerada prehravam (ani v zivote a ani pri hrach) a ked s priatelom hram hru cinske mosty a castejsie prehravam, zacnem sa skrabat vo vlasoch, takze moze to byt aj v psychike, je tiez zname, ze neraz zla psychika sa napriklad prejavi na tele koznou chorobou

nautilus

pantene pro v zasadne nepouzivam velmi ma z neho svrbela hlava mozno treba zmenit sampon. skus si kupit nejaky uplne obycajny sampon bez pridanych latok a uvidis ze to prejde. mne z toho samponu dokonca svrbeli aj usi. priatelka napriklad nemoze kvoli tomu pouzivat kondicioner na vlasy lebo ju tiez z neho svrbia usi.

Maros75

kolibrik- moze to byt aj alergicka reakcia na urcitu latku v liekoch.Kontraindikacia a nasledok mozneho nedostatku vitaminov ci alergickej reakcie.

kolibrik

Dobrý večer. Prosím Vás o radu resp.o pomoc mám dlhšiu dobu svrbenie pokožky na celej hlave a s časti to pokračuje aj na krk. Momentálne to trvá asi 10 dni. Neviem si pomôcť. Občas zoberiem ZODAK.Poradte mi prosím Vás, čo mám robiť. Ďalej užívam lieky na vysoký tlak a to Tritazide, Agen a Egilok. Pravidelne užívam aj liek na spanie Zopiclon. Ďakujem za Vašu radu.