Okradla ma lekarka

Príspevok v téme: Okradla ma lekarka
chudacik

Potreboval by som poradit. Lekarka mi pri objednani nepovedala, ze si za to uctuje 6EUR a 2x som musel platit za prehliadku po 10EUR, na co som tiez nebol dopredu upozorneny (u vseobecnej a u specialistu). Lekarky ma tak bezdovodne okradli o 26EUR, a zamestnavatel mi to pravdepodobne nepreplati. Na koho sa mam obratit. Ako mam vymahat peniaze od dochtorky spat?

kafe

Prečo si im tie peniaze dával? Držali ti pištoľ pri hlave?
Mohol si povedať, že ťa neinformovali, že za objednávanie, vyšetrenie sa platí a peniaze pri sebe nemáš. Ty si bol ale ticho ako voš pod chrastou (alebo sa mýlim?) a AŽ TERAZ chceš peniaze späť? Jednoducho si tie peniaze nemal dávať z ruky. Prestaň sa správať ako ovca (0večka prepáč:), nauč sa slušne, kultivovane ohradiť a nie plakať, keď je už po funuse. Tak nech ťa tá lekcia, čo stále 26juro, aj niečomu naučila.

verula

Hihih ,trestné oznámenie a začo ? ved to je bežné ,že platíme u lekára . Asi si nie si vedomí zákonom ktorý v tejto oblasti je .(žial) Neviem čo by si povedal u zubára...

0vecka

nie som pravnik ale co viem je ze ked si cokolvek kupujes tak uzatvaras zmluvu .... napr ked si na vleku kupis listok takisto zaplatenim potvrdzujes ze budes respektovat pravidla toho vleku .. takze podla mna takisto ked si zaplatil tak si potvrdil ze je to v poriadku a tu uz nieje mozne ziadat nieco naspet..

ak xces spytaj sa pravnika....

to je ako s pokutou ked ju zaplatis na mieste uz ju nemozes vymahat naspet ak nesuhlasis tak nemusis zaplatit a potom sa to riesi na sude...

citron

chudacik...ak tu prehliadku ziadal zamestnavatel,je povinny ti ju uhradit.Inac mas raz za dva roky narok na bezplatnu prevent.prehliadku u vseobec.lekara.A ak si sa dal prednostne objednat,tak sa necuduj,ze si púlatil 6 eur.Niekde sa plati aj viac.Zbytocne sa rozculujes,nikto ta neokradol,treba sa len dopredu informovat.Dotycna Dr.by ti to urcite vysvetlila.

vevericka

chudacik..tym, ze si je to dobrovolne zaplatil tak si suhlasil, takze ta nikto neokradol..mozes sa ohradit, ak zistis, ze dany ukon nema v cenniku, lebo to je povinna vyvesit, ak to v cenniku mas..spravil si chybu ty, ze si si ho nepozrel vopred

vevericka 11

chudacik.....ked ziada zamestnavatel preventivnu prehliadku,je POVINNY zo Zakona ti ju celu preplatit.Ak si SZCO das si ju do nakladov.Takze ta nikto neokradol,treba sa len opytat a dotycna Dr.by ti to iste vysvetlila.Takto to funguje na vsetkych ambulanciach,vsade sa plati,pokial nemas znameho Dr.

pauli 73

ale to nie je tvoj prípad, ty si si bol vedomý toho, že nemáš nič platiť keďže ťa nik neinformoval ale napriek tomu si dobrovoľne sumu, ktorú od teba lekárka pýtala zaplatil bez toho aby si sa ohradil. tak ako ťa okradla?

chudacik

ovecka,

dufam, ze to nemyslis vazne. Pre mna to mala sume nie je. AK ti daju v obchode zlu uctenku a ty zaplatis peniaze naviac, znamena to, ze uctenka bola dobra?

pauli 73

neokradla ťa, okradla by ťa keby ti tie peniaze vytiahla z nohavíc kým si ty pri nej stál so spustenými trenkami :))) prepáč, že srandujem ale nerob z komára somára a radšej sa z toho pouč...