ako dostat sefa

Príspevok v téme: ako dostat sefa
_cicamica_

mozno to bude zniet divne,ale paco sa mi moj sef a chcela by som ho dostat do postele...z jeho strany boli tiez nejake odozvy...problem neni v tom,ze je to sef,pretoze za par dni koncim,ale v tom,ze neviem ako...je inej narodnosti,neviem ako to u ,,nich''chodi:) on sam povedal,ze sa mu mam ozvat ked skoncim,ale kedze som v zahranici a vraciam sa domov,tak na to moc casu mat nebudem..poradte prosim,ako by som ho mohla ucinne zbalit:))

_cicamica_

vyuzit??nieeee:D ale tak na co si s nim mam zacinat nieco viac,ked je dost mozne,ze ho uz nikdy neuvidim...ide len o trosku zabavy...co je na tom zle??

enjoy

_cicamica_ Ty ho chces vyuzit?? :))
Mne to znie dost zvlastne.Priznam sa......mal som do teraz pocit,ze takym sposobom premyslaju len muzi:) Ale rad by som stretol taku devu;)

_cicamica_

ved prave ze neviem ako na to...stretavam ho len v praci,stale robi.ja koncim o nejakej polnoci,to tam uz davno neni,takze ho ani nezastihnem.neviem,ako to mam spravit..

mary-anne

no neviem, rob, ako myslíš, no ja by som do toho isto nešla :)))
no a ako teda na neho? daj mu jednoznačne najavo, čo chceš ..... kedže týžden je krátky :)

_cicamica_

tak keby som mala u kazdeho uvazovat ci od neho nieco nechytim,tak by som bola do smrti sama...ani mne sa indovia nepacia...absolutne,ale on je uplne iny,ani ako ind nevyzera,strasne zlaty chlap,aj zvonku aj zvnutra...pochybujem ze by bol nasilny..urcite mu neslo len o to aby som sa mu ozvala,jak sa mam.predsalen som baba a vidim ked po mne chlap ide..dnes sa ma zas opytal ci mu chcem dat pusu.proste viem ze to neni len z mojej strany...

mary-anne

ind? sorry, ale pfuj :D .. raz , ked som bola v nemecku, tak ma pokúšal zbaliť jeden, totálne prachatý, zbadal, že som slovenka, hned konal.. ale tak mi bol odporný, že som sa mu nechcela ani len pozerať do tých jeho žltých očí :D .. a to som sa mohla mať v raji :D
no,asi nie som zlatokopka hehe..
no ale ty si chceš "len" užiť .. no tak ti poviem.. aj ked asi očividne zbytočne , kašli na to, kašli na neho. ani nevieš,čo od neho môžeš chytiť a ktovie, či nie je nejako násilný , nikdy nemôžeš vedieť, čo sa skrýva pod akože milým povrchom ... urobí si z teba handru na jednu noc. no a ako vieš, že tým "ozvi sa mu" , myslel práve sex, ako ty???

_cicamica_

jasne,to berem,hh:D fakt to tak vyzera...ale tak preco to nevyuzit,ked on sam ma poziadal aby som sa mu ozvala,este ked som sa zacala smiat,povedal,ze to mysli vazne:) on je ind..ale jediny pekny akeho poznam...ved musim este volaco poskusat,este som tu tyzden.

mary-anne

nechcem byť hnusná, ale prvé, čo mi napadlo pri prečítaní tvojho príspevku bolo toto: no zas si v tom zahraničí pomyslia o tom,aké su slovenky ku*vy ... ale tým samozrejme nechcem nikoho uraziť ..
neviem, ja by som to isto neurobila .. a akej je národnosti?
no ja som toho názoru, že slovák je len slovák :D a voči ostatným národom mám akýsi "rešpekt" ..
ale tak je to na tebe, neviem, kolko času ti ostáva zostať tam, ale ako žena, vieš, čo platí na mužov, použi ženské zbrane, ale musíš si byť hlavne istá aj druhou stranou, inak z toho môže byť nepríjemné faux-pau :)