Ma o mna zaujem?

Príspevok v téme: Ma o mna zaujem?
nikinka152

Uz dlhsi cas sa mi paci jeden chalan. Chodi do tej istej skoly. Zacali sme si pisat najprv na nete. Potom povedal, ze mi donesie nejake filmy. Tak sa stalo. Pise mi kazdy den, ihned ako pride na net. Vzdy vravi, ze mi este prinesie filmy. Myslite, ze ma o mna zaujem, alebo mi pise len z nudy, resp. len tak? Dakujem :)

líštička

Jasné, netreba na neho tlačiť, ak je bojazlivý, mohla by si ho odplašiť. Normálne sa s ním bav, poďakuj sa mu za tie filmy, bavte sa o nich a neskôr môžeš nenápadne naznačiť, že najväčší zážitok je aj tak pozrieť si film v kine na plátne. :) Mal by pochopiť, ak teda nie je úplne hlúpy.

Noo

Pozvat ta musi on :)
Urcite hraj nedostupnu to je uplne uzasne a tie pohlady mozno velmi jemne dotyky.
Akykolvek je hanblivy ak ma o teba zaujem, tak si ta dobije :D

nikinka152

dakujem vam :) to som potrebovala pocut :D

ale inak on je dost bojazlivy.. aj ked sa rozpravame vidno na nom, ze je uplne v strese. Nemyslim si, ze ma odvahu ma zavolat von, ci nieco .. takze to sa nacakam :D no nic .. diki :)

zuzic

pacis sa mu:) nezacni mu ale davat prilis najavo ze aj on sa paci tebe...vtedy sa to vacsinou pokasle..bud prirodzena a nechaj aby ta dobijal. nespravaj sa odmerane ale ani prilis naklonene...ono sa to spravi same ved nech zacnem on:) drzim palce

kdejeIQ

Hej, ťažko v tomto radiť :) Jediné, čo ti môžem poradiť je, že nezačni sa mu nejak neprirodzene vnucovať a nejakým spôsobom ho uháňať. Nechaj, nech si ťa postupne "dobije" ;) Čím nechcem povedať, aby si sa hrala na nedostupnú.

V priamom kontakte určite zapoj svoj prirodzený šarm = úsmev spojený s pohľadom do očí,...atď., ale hlavne buď sama sebou ;)

Keď ti píše stále, každý deň, podľa mňa to značí, že sa pri tebe nenudí a rád si s tebou píše. Takže neboj nič, nechaj to prirodzene sa vyvíjať ;) Držím palce.