Problem s rukou po infuzii

Príspevok v téme: Problem s rukou po infuzii
okoloiduci

Zdravim, v utorok som sa vratil z nemocnice kde som lezal so zapalom pluc, zapal sa ako tak vyliecil no stala sa mi taka vec ze nedokazem vystriet pravu ruku...pichali mi vela infuzii potom som tam mal taku umelu ihlu na dva tri dni no ked som prisiel domov zistil som ze neviem vystriet ruku a ked sa o to pokusam je to dost bolestive, taky pocit ako keby mi niekto tlacil velkou silou do ruky na tom mieste kde som mal infuzie...taky pocit som mal aj v nemocnici na druhej ruke(aj do tej ma pichali) no tam mi to preslo po jednom dni som o tom ani nevedel no tu to trva uz treti den a stale to boli....tak neviem ci je to normalne ci ako ci s tym ist k doktorovi alebo tak...

fleya

ja mam tento problem stale kedze kazdy rok lezim v nemocnici na preliecenie. Mam alergiu na kanilu to je ta umela ihla, ktora sa musi menit kazde 3-4dni. Staci ak si na to budes davat octanovu mast a to po case prejde a to bolave a tvrde sa strebe.Ani lekar na to neda ine len tu octanovu mast ku mne volali aj chirurga pre vysoku teplotu a dal len tu mast. Vela stastia.

verula

Ahoj ja som mala tento isty problem , bala som sa ci sa mi neupchala nejaka cieva , ale chvalabohu ma to prešlo , ale takmer po dvoch tyžnoch. no sam musíš posúdit či zájst za lekárom.