potrebujem nazor ohladom drog a pravdy

Príspevok v téme: potrebujem nazor ohladom drog a pravdy
otazkae

ahojte, chcem sa opytat v prvom rade ludi, ktori maju skusenosti s pervitinom..

Nezaujimam sa o to, ze do akej mieri je to svinstbo a podobne. Chcem vediet, do akej miery ovplyvnuje myslenie.Nemam namysli dlhodobo, ale pri prilezitostnom uziti v danom momente.

Ked je clovek opity, tak je jasne, ze povie veci, ktore tak mozno ani neciti. Ale ako je to pri pervitine.
Ked by Vam muz po dlhom nezavaznom stretavani a pri niekolkych neistych vyznaniach pod vplyvom alkoholu povedal, ze vas ma rad a chce byt s vami naozaj, ale nakoniec to vzdy vezme spat s tym, ze nevie co chce a nemyslel to tak..a pri tomto drogovom osiali vam zrazu povie, ze to vazne myslel a mysli a ze sa toho citu desi, ale je skutocny, myslite, ze to je zase len dristanie? co bude, ked sa z toho \"prebudi\" ? ak ma niekto nejaku skusenost, ocenim...

Bobobo

Ahoj....bohužial klameš samu seba....žiadny piker si neprizná ako často berie tie sračky a bude potom rozoberat pikerske vztahy na nete....Chodte na liečenie alebo nerieš bludy..tieto feťacke vzťahy nemaju buducnosť...a ten tvoj priatel piker podla toho čo píšeš...ten už je v tom až po uši...rozhodena osobnosť a paranoik...všetci mu ubližujú...všetci sú na hlavu len on je lietadlo....Je mi zle z pikožrútov ...už ich je viac a viac a ani jeden z nich nemá problém a všetci sú v pohode...nadradené zombie...

Vinciiii

Dobry deň luďia :( Po prve sa Vám chcem zdôverit ze som na chalanov ciže som gay ... S priatelom sme boli teraz 2.9.2016 1 rok Bral som beriem pervitín , Velmi vela som ublizil za ten jeden rok kvoli drogam môjmu priatelovi on drogy nevadi .... Stale som ho klamal kvoli tomu a tak ;( v poslednich dnoch som ho zacal este viac milovat ako nikdy vcera mi dal 10,€ a dal som to na drogy stratil som to co ma v zivote drzalo ... poslal ma s prepacenim do prd*le. ALE CO BY STE SPRAVILI NA JEHO MIESTE ? TO ISTE ASI ? :( Ludia poradte mi co mam prosim VAS ROBIT NECHCEM UZ DALEJ DROGOVAT .... BOZE PROSIM POMOZ MI :( .... KTO SI PRECITAL MOJU TEX VOPRED MU DAKUJEM

jasmyna

ahojte.potrebovala by som radu ci odpoved na moje otazky.ja sa vtom moc nevyznam neberiem a ani som nebrala nic takze vobec neviem ako to funguje.neviem asi cela davka je 1 ciara ale vlastne to je gram?a ak si dotycny da ale ani nie polovicnu davku len velmi malicko(len tak pre chut) tak isto sa to prejavuje ako pri norm,davke,nevie spat jest a vkuse nieco robi alebo sa zasekne?alebo ked si da len malo tak vie aj jest spat vsetko tak akoby nic???napriklad ak si to rano tak uz na vecer vie aj spat aj jest?

mnbvcxyasdfg

fuj piko je odporne...odkedy som spoznala stoff,odvtedy biele e-e.drogy su svinstvo,sice mi dali vela skusenosti ale na druhej strane za hroznu cenu. polozim ti jednu otazku: A si si ista ze si skutocne dava raz-dvakrat do roka? Mozno ta presviedca ale zavisly toho naslubuje... viem to podla seba, vsetkych okolo mna klamem, tvrdim ze som rok a pol cista len aby ma neposlali na liecenie ale pritom som len obycajna narkomanka co sa tvari ako slusna studentka VS...a moje spoluziacky by nikdy nenapadlo ze ja mam nieco s tvrdymi drogami. Radim vam dobre, s bielym skoncite co najskor. Znami co riesia biele su uplne prepati, vypatlani, keby som ho brala dlhsie, tak urcite by som teraz nebola na VS. a to ze stale riesim stoff nie je pre mna zabava, ale nevyhnutnost. Nemam z toho pozitok, uz davno nie...nefetujem preto aby som sa zabavila ale aby som bola ,,normalna" a nemala krizu. Je to peklo, radsej nikto s tvrdymi drogami nezacinajte!

zdravy

Pozri na pervitine su zmysly nabudene k prasknutiu a pod vplivom pedra ti moze povedat vsetko, ale v stave normalnosti vaha ci ta lubi. Ja si myslim ze nevie co chce, lebo nie si pre neho to na 100%. Mala by si na to kaslat.

Killa Kella

nie uplne sa da suhlasit s 1 prispevkom, kde je napisane, ze p. sposobuje do konca zivota chaos v mozgu. je to velmi individualne a neda sa takto jednoducho povedat, ze to jednoznacne k tomuto vedie.
pri zavislosti sa cini mnozstvo faktorov, ci uz psychologickych, spolocenskych, fyziologickych, genetickych predispozicii, atd atd, ktore su v uzkom vztahu.
tiez zalezi od doby a sposobu uzivania a individualnej reakcii tej-ktorej osoby.
zname "drogove osiale" - 99% co ti kto vtedy povie ber s rezervou. (hoci v tom momente to tak "akoze" citi)
napr. aj pri sexe (kde vsak nejde o "partnersky vztah", lasku)sa velmi casto stava, ze muz ti povie ako ta miluje pod vplyvom fyziologickych pochodov.
slecna slecna, len sa nenamotavaj, nic si od toho neslubuj, mnoho pikerov, kt. su v dlhodobom kvazi "rausi" (po case je to uz len taka kavicka) a nie su nuteni z dlhodobeho hladiska nejakym sposobom prestat (ale je ine, ked to clovek naozaj chce na zaklade vnutorneho uvedomenia, nie racionalneho porozumenia alebo mozgu na "dojazde) v tom zostavaju po dlhe roky i ked s prestavkami.
vsak nie si hlupa naivka, len by si nieco chcela a snazis sa poupravit realitu na svoj zelany obraz a prehliadas to podstatne.
keby ta mal naozaj rad, urcite by si to vedela.
nestavaj sa do role obete, nelutuj sa, viem ze je to akoby potrava pre skormutenu potupenu dusu ("halo tu som!"), ale bud si ista, ze takto si to len zhorsujes. 99% ludi v tvojom okoli to v hlbke duse nezaujima a ak aj ano, len velmi kratko a vacsinou povrchne. kazdy ma svoje starosti. preto si ulahci zivot ako sa len da, rozhodni sa byt stastna a nerobit si zo vsetkeho tazku hlavu.
na co nam je uzitocne dlhodobe trapenie pri kazdodennom zivote?

vztahy na piku su pikove, su chvilkovo popic%%ove v rausi a uplne na pi%u po rausi; paranoja vztahovacnost depresia nedovera, pre stalych uzivatelov je najprijemnejsi vztah ziadny, avsak podmienkou je pritomnost egoliznych vztahov.

kasli nan

ak uz nemozes bez pika vydrzat, sem tam si uzi, treba vyvazit R receptory, dorovnaj sa, alebo si to jednoducho nenamyslaj a uplne sa na to vykasli. to by som ti aj ja odporucala

lostgirl

chcem sa spytat ci tu je niekto z presova kto to bral alebo berie a chce sa ist liecit..pripadne ci tam je nejaka poradna na to alebo co...mam kamarata ktory je na tom kvoli tomu dost zle a chcem mu pomoct..piko je zakerna nechutna droga a radsej nikdy nezacinat s nou...

bony777

Alkohol, drogy a laska?
To sa da? Ja som pevne presvedcena ze NIE.
Az mi rozum ostal stat, ako sa hovori, ked som si precitala uvodny problem.
To s akou osobou sa zahadzujes? Je to nevyrovnana osobnost, ktora bude mat uz trvaly chaoz v mozgu vdaka ci uz alkoholu a nehovoriac este o p.
Chces skoncit aj ty na psychiatri? Dievca depresie ta neminu, mas sa na co tesit.
Usporiadaj si to v hlave, myslim to v dobrom.
Je strasne ked je niekto fyzicky chory, ale ked mas choru mysel, je to najvacia katastrofa.
Silne pochybujem pri opise dotycneho ze to neuziva castejsie.
Je ovplyvneny dlhodobo drogami, uvedom si ze by bol iny clovek, keby neholdoval drogam. Koho vlastne lubis? ked uz nema ani vlastne "ja"?

Zrejme si zalubena, kedze neuvazujes triezvo a mas zaujem o taku trosku, ale nema ziadny zmysel stat o takuto osobu. Pri tvojom veku 24 by si mohla mat dost rozumu na to,aby si to vedela.

Nuz ale, ako vidno, vrana k vrane sada...