dm-ako si uplatnit zlavu vymenou za body?

BBella

swistica - dakujem velmi pekne:) chodim casto do dmka, nakupujem tam casto, a zbieram body poctivo, ale nikdy som sa ich stranke nevenovala...:) a ups...vsetko je tam:) cize ak vydaju novu knizku tam to vypisu - co to presne obsahuje:) fakt dik...

BBella

Mna by zaujimalo ako casto dostavaju nove knizky, mam vela bodov, uplatnim si body a vymenim ich za napr. 150 bodovu knizku - za tie nasporene body potom listujem v tej knizke a zistim ze nic take zaujimave maximalne tri veci ...maximalne...a potom???kedy si mozem uplatnit dalsie body???aby som si to vymenila za knizku???- co ked tam bude daco zaujimavejsie???mam vela bodov...nechcem aby mi zas dala tu istu knizku, naposledy co mi dala tak tam boli veci platne do konca augusta...to do vtedy inu knizku nemaju???ci ako to je??ma ich tam viac a da mi nahodne????

tekvicka_

ahojte, aj tie zlavove knizky vyuzivate? ja uz mam tiez dost bodov, ale vzdy ked sa pozeram ake su vybrane produkty v zlavovych knizkach tak nic take, co by sa mi velmi hodilo. mximalne nejaky jednem produkt, mozno aj ine, ale to by som uz kupila iba kvoli tomu, ze je to v tej knizke, inac nie.

Nephilim

Na termináli si oskenuješ kartu, na pravej strane ti potom ukáže koľko máš bodov a podľa toho si môžeš uplatniť zľavu:-)
zadáš poštové smerové číslo, nakoniec ju znovu oskenuješ a vytlačí sa ti kupon, ktorý odovzdáš pri pokladni a tam ti potom dajú tú zľavovú knižku s kuponmi. Myslím, že to je pri uplatnení si do 150 (alebo 300?, teraz neviem presne:-D) bodov:-)