som na starsich, a este k tomu su zvacsa aj zadani:(((

Príspevok v téme: som na starsich, a este k tomu su zvacsa aj zadani:(((
indiamka

neviem si pomoct mam sice len 19..hovorite si aka zabka..ale pacia sa mi muzi tridsiatnici, styridsatnici.. proste chlapi... a vzdy sa este k tomu zalubim do nejakeho zadaneho/zenateho.. uz som mala chlapov vo veku 29,33, s tym 29 som bola 3roky.. na zaciatku ked sme sa spoznavali bol taktiez zadany, potom sa rozisiel s priatelkou...a teraz som sa zalubila do 33 rocneho ktory ma zenu..boze neviem si pomoct..

AdamKrt

jajka001_:

nevidim dovod zahadzovat sa v hocijakom vztahu, ak nebudem nebude smerovat k manzelstvu a zalozeniu si rodiny. K comu by mi bol taky vztah ? Ano, beriem to seriozne, nemam ziadny zaujem sa zabavat. Ak po nejakom case sa priatelka nebude chciet, aby sme sa vzali, tak sa rozideme. Nemienim byt vo vztahu, ktory nikam nevedie. Mna to randenie vlastne aj trochu stve. Najradsej by som uz bol zenaty, mal deti a randenie prenechal frikulinom... Tym, nehovorim, ze manzelstvo je konecna. Len novy zaciatok... Pre mna je zmyslom zivota rodina a tu svoju by som chcel mat. Nepaci sa mi aj predstava, ze ak nevyjde vztah, budem si musiet znovu hladat vztah, znovu randit, atd.

jajka001_

akoze chapem, ze si nechcel nejaku len aby si ju mal. a tiez ze nie je lahke najst tu spravnu. len to ze hned to beries tak, ze manzelstvo. tak strasne seriozne. naozaj sa uz chces zenit?

AdamKrt

jajka001_:

chybat, chybala. Ale ked ma zrazi auto, tak co ? Zem sa bude tocit dalej a vesmir fungovat aj bez mojej malickosti... Keby aj bolo aj hned o planetu viac ci menej.

Ale to som riesil takto vtedy, teraz to uz mam poriesene :) A ak to neni ta prava ? No a ukaz, ktora je. To nevies nikdy a i po 20-30tich rokoch manzelstva mozes ostat nemilo prekvapena... Takze znova, je to fuk. Nebudem lamentovat nad tym, ci to vyjde, alebo nevyjde. Svet preto nebude stat a ja tiez nie. Zivot ide dalej...

jajka001_

takze ty si takýto plánovač, hm :) čo takto užívať si život? čo ak by si bol v 23 rokoch umrel a ani nezažil lásku? čo ak tá, s ktorou si, nie je tá správna a ty to nezistíš, lebo o ženách dokopy nič nevieš? nechýbala ti žena po tvojom boku, blízka duša, priateľka, ani sex.

AdamKrt

bibi123:

lenze to bolo moje rozhodnutie, preco to bolo tak neskoro. Nechcel som si zacinat vztah, pokial nebudem schopny ho vladat dotiahnut do konca - do manzelstva a zalozenie si rodiny/deti. Naviac, ked som maval rande, tak po tom ako to nevyslo som si vzdy daval 1-2 rocne pauzy. To Ti cas utecie, ani nevies ako... :) Moc som sa v tom neangazoval a samozrejme doma ma ziadna objavit ani nemohla :) Tak ak je vada, ze som mam zeny v ucte a chcel som byt ferovy voci nim, tak som asi vadny :)

bibi123

AdamKrt-ved mas len dvojrocny vztah a prvy vazny, ako si pisal... takze asi bez vady nebudes:O))) inac je pravda, ze ti najlepsi muzi sa minuli vzdy najskor a takeho si uz zena nepusti:O)))

AdamKrt

Slobodna:

a co je to vada ? :) Mam par rokov po 30tke, priatelku, som slobodny, chcel by som sa zenit, priatelka na mne nevidi ziadnu vadu, nemam problem so zenenim a predsa to akosi so svadbou stale nevychadza... :)

Slobodna

Tak v tom, že sú starší problém nevidím, ale lásku v kombinácií so zadaným mužom by si fakt nemala riešiť. To je tvoja naivita, s tým niečo rob. Mňa tiež priťahujú 30-ročný a čo? Ale zas ja mám 30 :) A logicky, že väčšina starších mužov sú už zadaní, je síce pár výnimiek ale tí potom majú nejakú "vadu". Inak si výborný príklad blbej naivky, ktorú tí zadaní muži využívajú.