Ako co najlepsie udržať zdravé zuby?

Justin Biebe

Wash your teeth 2 times to 3 times daily. And this: morning noon afternoon and evening. Some do not follow it and wash them only in the morning and then forget about doing so that when they wash their evening so the food gets to them between the teeth and decay occur.
Sincerely, Justin and Usher

kafe

No mne žiadne poctivé umývanie zubov nepomáhalo. Obmedzila som sladkosti na 2-3x týždenne, kopu zeleniny každý deň a až potom som prestala mať kazy.

jajka001_

no, som si teraz daco prebehla, takze, jablko je dobré na odstránenie zubného povlaku. takze urcitý účinok tam je, samozrejme to nenahradí umytie zubov.

jajka001_

umyvat si zuby po jedle by sa vraj nemalo vseobecne do pol hodiny, a ze jablko nici sklovinu? citron hej, ale jablko? ze jablko praveze vyrovna to ph...nieco take to bolo

mate59

jajka - to s jablkom nie je dobrý nápad,kyseliny sklovinu skôr poškodia,ani sa neodporúča umýva´t si zuby hneď po konzumácii jablka,až po pol hodine a viac.
zubaarko radí správne všetko.
Doplnil by som, že mať treba makkú kefku,vhodná je Curaprox ultra soft,tá neodhalí zub. krčky a dobre odstráni zubný plak.
Zub.kameň si nechaj odstrániť na dentálnej hygiene,dnes ho už neodškrabujú,ale odstránia ultrazvukom.Tvorba kameňa je u každého individuálna,dobre vyčistený zub sa nekazí.

jajka001_

zuvacky si tiez myslim ze su velmi dobre, a naopak, necukrikovat nekexikovat necokoladovat, ked , tak co najmenej a potom zuvacka alebo umyt zuby. citala som ze jablko alebo kus syra tiez posobia pozitivne na zuby, ak si teda nemozes umyt zuby, daj si jablko. plus to co tu bolo uz povedane, hygiena, vapnik