Chalani prekáža vám ked baba nemá tvár ako modelka?

Príspevok v téme: Chalani prekáža vám ked baba nemá tvár ako modelka?
Lucia-tvár

Pýtam sa preto,pretože ked mám svoje dni tak sa mi dosť zhorší plet a mám problém s vyrážkami ktoré často nejdu prekryt ani neviem akým mejkapom ... Také červené vriedky a pod.
Neviem prečo, ale vtedy sa dost zle cítim aj pred priatelom. Stále ked sa na mna pozerá mám pocit že pozerá len na moje "nedostatky na tvari" hoci to tak vobec nemusí byt .... Citim sa strašne nesvoja vtedy,priam až nervozna.
Ako to teda vnímate vy ??? Vdaka...

jankohrasko

definuj pojem "tvar modelky" a "obycajna tvar" dievca musi mat charizmu...to je vsetko...

P.S moj osobny typ Emma Watson *inlove******

smajliQa

moj priatel minule sklesnuty sedel na posteli a rypal sa na cele,, hovorim co ti je??, a on ze : ja som hrozny, som cely jebakovy :(((
skoro som umrela od smiechu :D
absolutne si taketo detaily nevsimam, hlavne ked je to len raz za cas,, a jemu sa tiez obcas nieco vyhodi.. ale mne to dojde skor take milene, ze jezis, jak chlapcek v puberte... a ty ked nemas taku plet vzdy, ale len niekedy, tak tiez si na to tvoj priatel zvykol, ze je to len obcasne.. neboj nic.. a hlavne, ak ste spolu uz dlhsie, tak to ani nevnima.. ver mi..

BuuuuBuuuu

Tie "nedostatky pleti" si všímame iba my,lebo sa prehnane veľakrát pozeráme do zrkadla a myslíme na to že ich máme...ale chalani to podľa mňa tak nevnímajú,pozerajú sa na teba ako na celok nie ako na pár pupáčikov na tvári :) a počas menštruácie je normálne že sa ti vyhodia :)

kdejeIQ

TRUST ME
lenže prvú vidíš tú šupku...keďže tá je škaredá, vyberiem si navonok krajší banán (aj keď ten ma môže zas prekvapiť zlým vnútrom) - a o tom to často je, že radšej si vezmeš ten navonok pekný a ten škaredší tam ostane a už nemáš šancu zistiť aký bol vnútri...
samozrejme je blbé prirovnávať človeka k banánu :), ale dá sa to na tom vysvetliť...nehovorím, že všetci sú takí, ale asi väčšina ano...

TRUST ME

NIE JE DOLEZITY VONKAJSOK ALE VNUTRAJSOK NEZJES BANAN KTORY JE VO VNUTRI ZRELY A VYZERA DOBRE LEN KVOLI TOMU ZE SUPKA JE SKAREDA MYSLI!!!

lulu22

ja som mala problém s pleťou cca 10rokov..a za tú dobu mi ani jeden môj priateľ nepovedal, že vyzerám strašne.. ja som sa tiež cítila ako ty, plná vriedkov, ktoré nešli prekryť..:/ ale aj môj posledný priateľ mi hovoril, že po ránu som najkrajšia... a to som sa vtedy ja cítila škaredá :)) takže chlapi to vnímajú inak..a hlavne, ak ťa ľúbi :)

bambi25

ziadny clovek nema dokonalu tvar ani plet,myslim ssi ze ked ta ma clovek rad tak sa pozera skor na tu povahovu stranku ako na to ci mas jednu ci par vyraziek na tvari.ak je to velmi zle,skus navstivit koznu,alebo si nedavaj prilis vela make upu,to este viac zvyrazni nerovny povrch,skus len zakryt pupienky,vela stastia

AdamKrt

To sa stava aj chlapom. Mozes si dat napr. aknecolor - prekryva to i lieci. Alebo vsadit na nejake doplnky stravy, ci zvolit iny typ starostlivosti o plet.Tiez HAK moze pomoct, alebo to sposobit. Moze pomoc i umyvanie borovou vodou + ak by moc vysusovala, neskor trochu pletoveho kremu. Alebo cisto iba umyvanie jarishovou vodou /borova voda + glycerin/.

Iste, clovek si to vsimne v prvom momente, ale potom sa uz na to diva inak. Je to iba o zvyku. Ale to zalezi clovek od cloveka. Niekomu to nevadi. Chapajuci clovek vie, ze sa to moze stat kazdemu. Naviac v istom veku je to celkom bezne.