Strasna unava

Príspevok v téme: Strasna unava
belatrix

uz asi posledne dva mesiace pocitujem strasnu unavu. nevydrzim byt tak dlho hore ako som zvykla, zvknem chodit spavat o 21:00 a cez vykendy ked nie je skola tak spavam aj do 12 ked idem spat o tom istom case. mam 17 a bola som nedavno aj chora (dva tyzdne pn), ale som sa uz aj vyliecila. iba by som spala, hlava ma strasne boli ale k doktorke uz nemozem ist lebo mam vela vymeskanych hodin v skole. ibalginom sa uz dopovat tiez nechcem, a spat stale nemozem. mam asi aj mensie problemy so sustredenim, ale to je mozno len nezazivnym pobytom v skole. co mam teda robit?

Dzuliet

Ahojte.Neviem čím to je,ale už asi pol roka som príšerne unavená.Nevidím nič ine len postel.Stále by som spala a pocitujem slabost.Krvné testy mám spravené a nič vážne mi tam nenašli.Myslela som si,že budem mať anemiu ako v detstve,ale nič.Teraz ma poslali na interné,ale pochybujem,že mi to nejak pomože.Som zúfala.Nič ma nebaví a nič sa mi nechce,v škole stále spím a kedže študujem na vysokej škole a mám vela učenia,tak ma to dosť hneva.Ak máte pre mna nejaké rady,budem uplne štastna.Vopred dakujem.

J111

Podla mna lepsie spravis, ked vyhladas odbornu pomoc, tuna ti asi tazko niekto pomoze. Este ked sa k tomu pridaju duchovia, tak dovi:D
Pre ve, ze by mala az tak oslabenu auru, vsak je mlada. Skor ide o nejake ochorenie ako o ducha.

RNG

Rozne poruchy endokrinnych zliaz, tj zliaz s vnutornym vylucovanim roznych hormonov sa daju adresovat branim roznych surovych za mrazu vysusenych casti tychto zliaz zo zvierat, najma prasiat a krav.Teda nie chemikalii, ale potravinovych doplnkov.
Plati to aj na stitnu zlazu, aj na nadoblickovu, aj na hypofyzu atd.
Casto podporenie cinnosti jednej zlazy zaposobi priaznivo aj na cinnost inych zliaz, ako je to napr v pripade stitnej zlazy.
Uvediem na porovnanie vytazok zo stitnej zlazy ako ekvivalent viacerych liekov na nu
www.armourthyroid.com

zajobojo

začni brat magneB6 a maš po probleme, len to ber dlhšiu dobu ,,,apon 2 -3 mesiace a potom preventim podla potreby, dostaneš to kupit bez lekarskeho predpisu , mne to pomohlo ked som chodil na vyšku popri robote, bol som vystretovany a unaveny, nemal som tolko času vyspavat ako ty..

Ve

tu sa píše len o fyzickom tele, no máme tých tiel viac, a verte, že fyzické telo je to posledné, ktoré je napadnuté...všetko začína v tých jemnejších vrstvách, áno, najviac znižuje imunitu strach a stres, tým pádom máme oslabené energetické vrstvy, jemnohmotné telo, ktoré umožňuje jednoduchší priechod mrtvym dušiam, znie to nepríjemne, ale deje sa to.. len sa o tom málo vie, všetko sa zhadzuje len na vírusy :-))))

okolo nás je kopec stratených duší, ktoré hľadajú vhodné telá na bývanie, hľadajú alkoholikov, narkomanov, či chorých ľudí, alebo len unavených, pretože silné telo má silnú auru, cez ktorú neprejde, oni to vedia, tak sa do takého ani nehrabú..

treba nájsť človeka, ktorý by vedel pomôcť, je ich dosť, len treba hľadať na internete..len málokto si vie povedať, do prčíc, mám spoločníka :-) a ak to zistí, ide za človekom, ktorý ho vyženie, trebárs šaman, pomáha to a človeku sa žije lepšie :-)

v skratke povedané: nehľadajme únavu chorobu len vo fyzickej rovine, ale pozrime sa na to aj z energetickej roviny

prajem veľa šťastia pri nájdení správneho pomocníka na vyliečenie :-)

zdravie14

Únavový syndrom alebo inak tzv. manažérska choroba je psychosomatické ochorenie
Vyvolané chronickým stresom a pravdepodobne i ďalšími, nie celkom jasnými faktormi.
Môže byť vyvolaný aj niektorými druhmi vírusov.
Prejavuje sa jako náhly pokles výkonnosti,nadmerná únava ,podrážděnost,popudlivost,
depresívne nálady,poruchy spánku, potencie a podobne.
Ohrozené sú najmä citlivé,úzkostlivé ženy a tí,ktorí sa dlhodobo prepínajú v práci alebo žijú
v ustavičnom strese. Tento syndrom postihuje najčastejšie ľudí medzi 20 a 40 rokom života.
Bývajú ním však často postihnuté aj deti. Patrí medzi najčastejšie chronické ochorenia.
Dokonca dvakrát častejšie jako skleróza multiplex.
Príčiny vzniku nie sú jednoznačné určené. Predpokladajú sa tri spôsoby vzniku:
Infekčný pôvod: herpetické vírusy
enterovírusy
retrovírusy
Poruchy imunity a stres. Stres oslabuje imunitný systém, zvyšuje náchylnosť k ochoreniam,stojí takmer vždy na začiatku ochorenia a aj napriek liečbe zhoršuje priebeh ochorenia.
Pomôcť by mohla fytoterapia. Odporúčajú sa prípravky,ktoré čiastočne utlmujú bolest a zápal a zároveň podporujú odolnost organizmu.Ide o horčík,zinok, vitamín C,B1,B6,A,E. Vhodné je aj podávanie prípravkov z nenasýtených mastných kyselín.
Veľmi rada Vám poradím ale každý sme iný a jednému pomáha jedno a druhému zas niečo iné.Viac na maile.
zdravie14@gmail.com

Ve

možno vo vás sídlia duše mrtvych, ktoré sa radi priživujú..vtedy človek ťahá akoby za dvoch..cíti sa ako starý človek, má závraty unavený...no ako starý človek

lenoch111

zdravim.. mam tento isty problem,bol som chory asi pred 2 tyzdnami, a celkovo asi posledne 2 mesiace som dost unaveny.. no posledny tyzden moc,chodim cvicit,a trenujem.. pondelok som bol na treningu.. zajtra je stvrtok.. a stale som unaveny,kedysi som vladal kazdy den trening. teraz som uplne ako keby vysileny,vsetko ma boli,unaveny.. v noci zaspat nemozem.. a cez vykend by som spal aj do 12.. zobudim sa a nevispaty :// neviem ako dalej