nestastny

heha

ok, veronika:
tí, ktorí, dobrí, veselí..v množnom čísle "í" pr:ktorí ľudia.
ktorý, dobrý, veselý...v jednotnom čísle "ý" pr: ktorý človek.
to len okrajovo :-))

sjella

preco tak razne odmietate psychologa? ved to je uplne normalny doktor.. ked vas boli hlava, nehanbite sa ist lekarovi, tak preco sa za toto ludia hanbia? ved je to uplne normalne.. akurat ze konkretne v tomto pripade si myslim, ze by stacilo nesediet na zadku a nezamyslat sa nad "hlupostami". chod sportovat, na pivo s kamosmi, spoznaj novych ludi...

popo1

Na čo čakáš? Už si mal byť dávno u psychiatra.Je to akoby ťa bolel zub a ty nejdeš k zubárovi.Pár \\\"ružových\\\" tabletiek a si fit.Načo sa trápiš?Čím dlhšie to necháš tak, tým silnejšie a intenzívnejšie sa to rozvinie.Vzchop sa a utekaj, do 3 týždňov si nový človek.Po roku hodíš tabletky do koša a ani si nespomenieš, že bol nejaký problém,ver mi poznám to.Pa pa

veronika

Nie všetci potrebujú psychiatra!!!!
Len tý,ktorý sa so svojim problémom nevedia vyrovnať.Tý,ktorý sa dokážu koncentrovať sami na svoj broblém tý nepotrebujú psychša!!!!

Dee

no ja som mala dlhodobe silne depresie a nebrala som lieky, pomohla mi cisto psychoterapia. Tym nechcem povedat, ze lieky su zle, treba ich na to aby sa latky v mozgu dali do normalu, a ked sa tak stane, tak by mala nastupit terapia.

zora

Pozri na tému Psychické problémy. Ver mi, dlhodobé depresie nevyriešiš len rozhovormi, treba lieky (tým pádom psychiater). A POMOŽU !!!!!
Ja do týchto diskusií píšem, aby som uľahčila ľuďom, čo trpeli ako ja. Verím, že nie zbytočne. Nezabudajme - každá minúta nám odrátava zo života. Urobme všetko pre to, aby sme ho prežili naplno a v pohode !!!!!

veronika

Ja keď mám zlú náladu a nič ma nebavý,tak ja to riešim takto:Keď som sama doma,tak si spravím môj obľúbený čaj a pustím si cd Nedviedovcov a len tak počúvam.Snažím sa na nič nemyslieť.
To cd mi pripomýna moje dectvo.Potom premýšľam sama nad sebou,ako by sa ten daný problém dal riešiť.Ja som nikdy nrbola u psichoša.Zatial som to nepotrebovala.Skús to aj ty spraviť.Premýšlaj,čo by si spravil,keby si bol odkázaný sám na seba.Ak by sa ti potom predsa nepodarilo ten problém vyriešiť,tak až potom choď tomu psychológovi.To nieje hamba tam ísť.Môžnože ti poradí,čo máš robiť a potom tam už nemusíš chodiť ak nechceš alebo ak to už nebudeš potrebovať.Držím ti palec.

Dee

jednoznacne navstiv psychologa, a ak to odmietas, tak si najdi cloveka, s ktorym sa vies bez zabran o hocicim rozpravat a porozpravaj mu svoj problem. Ale urcite to ries!!