som sám

Príspevok v téme: som sám
chladomor

Prečítal som si niekoľko podobných tém. Mám tuším že 20 rokov a nikdy som nemal vzťah s inou osobou. Nejaká moja časť túži po blízkej osobe, ale dievčatá nevyhľadávam. Ani s ostatnými ľuďmi nevychádzam dobre, nemám rád ľudí. Všade ich vidím a často mi to lezie na nervy. Samozrejme, vďaka mojej "skvelej" povahe (nejaká psychická anomália) zostanem do smrti sám. Začínam sa len obávať, že sa sám zbláznim (ešte viac ako som), lebo ma naozaj niekedy prepadne pocit zúfalstva a samoty. Chcel by som vedieť, ako sa s tým vyrovnať, aby som mal aspoň niečo z môjho osamelého života.

tak

Ćloveče, Ty si sám sebe odporuješ, a je mi jedno, či sa Ti budú moje slová páčiť, ...Ty máš v sebe tiež blok, ...keď sa zbadáš, keď otvoríš oči, môže byť, že veľa času stratíš, ...sám si šliapeš po šťastí, otvor konečne svoju náruč, a nechaj všetko voľne plynúť, nestavaj si pred sebou múr, nemusíš ho raz preskočiť, ...

mapa stranky

doprdele ked som taka blba, ze sa vam ozyvam pri vasich pubertalnych namyslenych problemoch, nemozete mi urobit tu radost a aspon si to vsimnut?

chladomor

Že čo chcem? Ktovie. Nejak som to tu prepýskol. Namiesto toho, aby som si nechal poradiť som tu robil veľkého remba. V skutočnosti je to asi tak, že si robím z núdze cnosť a poradiť sa mi aj tak nedá, teda že ja rady nejak neberiem vážne. Asi to bolo celé trochu zaujímavé, ale už toho bolo dosť. Tak sa len rozlúčim s takýmto niečím:

stojím sám v prázdnej miestnosti
v zovretí štyroch chladných stien
nezostalo mi už veľa
kamsi odišiel aj môj tieň
ani neviem po čom túžim
len viem že to veľmi nemám
už to však nikdy nezistím
kvôli štyrom pevným stenám
veď nie im ale človeku
by som chcel veriť úprimne
chcem stretnúť toho človeka
čo by sa zdôveril i mne
moja túžba je však márna
veď kto sa mi len zdôverí
keď zistí že žijem v dome
zo stien bez okien či dverí

trencan

Jakože veľa ľuďom rozumiem, človeku ako takému rozumiem,

ale ty chladomor, poviem ti pravdu, pochopit teba je ťažké, nad moje chápanie a to toho chápem myslím že dosť, neuraz sa nehovorím to v zlom!

Stále nechápem že čo vlastne chceš? Píšeš sem fakty, to je fajn, aj do prvého postu si napísal len fakty čo si zač ale nenapísal si čo stým chceš robiť. Vyrovnať sa stým ... stým ti nikto nepomôže, to môžeš len sám

joj prečo ja sem vlastne píšem? sám neviem, ajtak je to zbytočné

chladomor

ivana45:
"2. Nauc sa zit sam a nekaz ziadnej zene a pripadne aj detom zivot."

V tejto chvíli sa mi zdá, že sa ani nebudem musieť veľmi snažiť aby som zostal sám.

jajka001

som toho nazoru ze je len uzavrety a drzi si riadny odstup od ludi lebo im neveri. keby si nasiel ludi ktory mu aspon trochu rozumeju a nasiel odvahu ich pustit k sebe, tak sa zmeni. zakladnu povahu sice nezmenis ale mozes ju upravit. chyba mu motivacia.

rozumiem ti

Podla mna si len " dalsim produktom tejto doby " a si uplne normalny. len mas privela volneho casu rozmyslat na pcovinami. najdi si konicek, alebo frajerku. a tvoj ne/problem sa vyriesi sam.

ivana45

jajka, si zlata, ze chladomorovi tak fandis.
Poznam viac parov, kde muz je alebo bol takto obdareny. Od zeny vyzaduje takyto vztah vela sil. Nejako to zeny vydrzia, kym su male deti. Potom je to mozny, ale nadludsky vykon. VSETCI tito chlapi zili od svojich 40-50 rokov sami (ev. bez stalej partnerky), ti "moji" dost cudacky zivot. Jednoducho, tento problem dvojicu dostihne, neda sa mu ujst.
Jajka, predstav si, ze principom pristupu tvojho partnera k tebe je jedna velka LAHOSTAJNOST. Ak si velmi zrela a velmi ho milujes dosiahnes mozno ako-taky pokoj, avsak: kym nic od neho nechces. Maximalne, ze on starostlivo zvazi, ci mu nejaka vec stoji za namahu. Ziadnej zene nezelam takeho partnera.