3 roky mi nevedia zistit co mi je.

Príspevok v téme: 3 roky mi nevedia zistit co mi je.
slavena

AHojte vsetci. Chcem sa poradit ak ma niekto taký problem ako ja. Mam chronický zapal hrubého creva, zaludka i dvanastornika. Stále ma boli v pravom boku, v krizoch kolo ladvin, prava noha. Je to take palenie neznesitelne. Vsetky vysetrenia mam doteraz v poriadku. Este ma caka alergologia, neurologia, ci to nie je nieco s chrbticou. Brucho mam stale nafuknute a bolave. Proste co zjem zo vsetkeho ma neznesitelne nafukne. Pijem momentálne caje nechtikovy, anizovy. Davam si aj svedske kvapky. Uzivam lieky ako Kreon na podporu travenia ( enzýmy ). Na gastre mi povedal doktor, ze to možu byť prilepené zrasty o hrube crevo. Fakt uz neviem. Uz sa to strasne dlho so mnou taha. V podstate od porodu. A to uz mala ma 4 roky. Je to cim dalej tym horsie. Na CT ma nechcu poslat. Vraj musim byt v ohrozeni zivota. Zmenila som aj antikoncepciu. Nemam lieky ale naplaste. Náplast mam druhy den a mne sa zhorsil stav. Tak teraz neviem. Gynekolog mi povedal ze mi naplaste neodporuca, ale chcela som ich vyskusat koli crevam. Ale asi pojdem naspat na JAZ. prosim poradte mi niekto, uz som zufala z toho.

Rebeka12

nemas intoleranciu na nejaku potravinu?inak zrasty vedia narobit tiez vela neprijemnosti,co pisem z vlastnej skusenosti.nerozmyslas nad diagnostikou nejakeho liecitela?

petruška

Slavena, skoc za doktorkou lubou albertovou mozno ta zisti co ti je a pomoze ti. robi v bratislave kontakt najdes aj tu ked si das tam hore do vyhladavaca jej meno.

slavena

No ahojte. Tak zatial som stale po starom. Cakam na výsledky ci nemam celiakiu, co uz by sa potvrdilo treti krat z krvi, len zo zaludka stale nic. Chodim na urologiu lezat kazdý týzden, kde mi cez mechur napustaju lieky, aby som casto nemocila. A caka ma opakovana magneticka rezonancia koli cyste co mi nasli pred rokom a pri oeracii sa nenasla. Nik nechape ako 9 cm cysta mohla zmiznut. Tak preto chcu zopakovat rezonanciu ci tam teda je alebo nie. Zrasty podla lekarov prichadyaju asi do uvahy az uplne posledne. a problemy sa stupnuju. :O((

slavena

mira.mira

AHoj, snazim sa ako sa len da. Som uz drza k lekarom, ale bohuzial. Ja antikoncepciu musim uzivat, inak by som asi bez operacii vykrvacala. Nic ine mi nepomahalo. Mne nejde o to aby som neotehotnela, ale o to aby som nekrvacala. Skusim sa este poradit s gynekologom.

slavena

etela

Ahoj no vysetrenia su doteraz dobre.

V krvi mam slabý zapal, som chudokrvna a mala som pozitivne vysledky na celiakiu.
No som po gastre zaludka a celiakia sa nepotvrdila. Vraj to moze byt v zaciatkoch a moze sa potvrdit neskor. No dnes osm bola na gynekologicke vysetrenie sono z vnutra. Vsetko v poriadku.Takze zo zenskej stranky je vsetko ok. Patram stale a nevzadavam sa. Docielim aj CT vysetrenie. Kedze vsade mi tvrdia ze musim byt v ohrozeni zivota. Tak potom neviem co je ked mam problem sediet, chodit co sa mi nohy podlamuju a to palenie je cim dalej tym horsie. No zacala som doplnat magnezium a trosku sa to zlepsilo. Tak uvidim. A idem zmenit obvodneho lekara.

slavena

Adamovi Krtovi

Dakujem krasne za rady.

Ascorutin som uzivala, ale nepomahalo. Doktor bol zo mna uz zufaly.

Skusim doplnit ten Jod, Wobenzym. Len nevadi ked teraz mi dal enzymi na gastre?
Su to enzymi KREON.

Vyskusam vsetky rady. Kapustu mi uz poradili na jednom vysetreni a este surove vajce. Kapusta v pohode ale to vajce nezvladnem.

slavena

maciocicke

Porod bol normálny, nie cisárskym. Bol vyvolaný vyvolávačkou. Mnezes som mala vzdy problematicky. Najvac som krvácala 40 dni. Nedokázali mi to zastavit ziadnými liekymi, tak som vzdy isla na cistenie. A v podstate sa to opakuje stale dokola. No antikoncepcia mi velmi pomohla v tom ze nemusim opakovane chodit na kyrety. Dnes som bola sono gynekologické. vsetko v poriadku. No po sone ma to zacalo strasne boliet, palit. Zápal prsnikov som mala a davali mi octanovu mast. Zaludok ma stale boli. Mám proste nafuknute vsetko a vystreluje mi to potom do krizov. Staci mi zjest nieco male a hned ma nafukne. Pri porode ma museli uspat, lebo som skoro vykrvacala. Aspon tak mi to manzel vravil. Ja si moc nepamatam. Mam 30 vnutorných stichov a asi 5 vonkajsich. S tym jedlom to vyskusam. Budem sa sledovat co mi robi zle ci studene alebo teple, stiplave ci kysle, slane ... Toxinov mam v sebe vela to viem. Mala som ocistnu kuru s cajmi a upravenou stravou. Nachvilu to pomohlo ale vratilo sa to. Schudla som 20 kg.

maciocicka

Naplaste su vseobecne zle, stav len zhorsia. Kedze tam ide o problem s Pecenou. Je tam urcite naakumulovana horucost. Toto zapadna medicina nevie riesit. Pozri si stranku www.tcmclinic.sk a pripadne sa ohlas. Treba vidiet a zdiagnostikovat. Zaujimal by ma menzes, jazyk, pulz... Po porode si mala zapaly prsnikov? mala si nejaky vacsi ubytok krvy? Pali Ta aj v zaludku? Treba si uvedomit, co Ti robi lepsie, ci chladne jedla a pitie alebo naopak a podla toho upravit stravu. Ale tu to uz asi nebude stacit dat doporiadku len stravou. Ak je tam naozaj zapalovy proces, tvoria sa toxiny, treba to precistit a odstranit aj pricinu, preci sa to tam vytvorilo. Celiakia by to bola, ak by bol skor chlad v Slezine - velky bledy jazyk opuchnuty. Pripadne, ak mas krvnu skupinu "0". Ale, podla vsetkeho to suvisi s porodom. Co sa tam stalo - bol cisarsky rez?

AdamKrt

slavena:

nechapem, preco by si mala nadalej uzivat hormonalnu antikoncepciu. Skor doplnat si jod napr. pripravkom ako je KELP, nech mas v poriadku stitnu zlazu a regulaciu hormonov

a proti krvacaniu sa da uzivat Ascorutin. Pokial viem aj tu niekde na fore bolo pisane, ze ho gynekologicka predpisala pacientke na zmiernenie krvacania.