Kde sa nachádzam?

BubbleKate

Ja mám ten istý problém ..len je to už o niečo horšie..Mám 14 rokov zachvíľu 15..vážim 44kg..a vysoká som 164-163cm..nedostávam krámy/menštruáciu..chodím k psychologovi..ale to mi nejako nepomáha..stále si tvrdím svoje.keď sa najem viac.. mám strašné výčitky svedomia..a tež sa z toho dáko neviem dostať..ale viacmenej :( ešte ani neviem či chcem :(..

zuzka1911

LadyOpium, ja viem, ze sa to zle pocuva, ale aj podla Tvojich prispevkov v inych temach na tom nie si dobre. Nechces ist na liecenie ? Prepac, ale kolko mas rokov ? Urcite to niekde spominas, ale ... Ako dlho mas PPP ? Beries antidepresiva alebo ine lieky ? Liecila si sa ? Aka si vysoka ? Lebo to, co Ty zijes nie je zivot, ale neustale sa trapenie vahou, bulimiou, anorexiou, depkami a co ja viem co. Rob s tym nieco, plz !!!

lulaby

mozno sa ti to len zda, ze jes ako prasa, mas nafuknute brucho a podobne. aj ja mam pri tom strasny pocit. potom je chvilu fajn a zrazu zistim, ze sa vaha opat pohla dole. vtedy sa zlaknem a snazim sa jest. a zase zacne kolotoc toho isteho.
a ako sa citis fyzicky? co svaly? klby? vseobecna sila?