aj vasi muzi malo rozpravaju?musim si odpoveda sama

Príspevok v téme: aj vasi muzi malo rozpravaju?musim si odpoveda sama
vynervovana

uz nemam nervy,skoro som explodujem.moj partner-
Odpoveda len na otazky,sam nic poriadne nepovie.to je trvaly stav co ho poznam.
Spytam sa ho co si o tom mysli, nic tazke,,napriklad ako sa mu pacil film,,? on celkom ano.......tuto blbu odpoved vydolujem o minute.
Dnes som s nim volala ako sa mu pracuje,, on -ddobre.Trvalo to 40 sekund kym odpovedal,
ci robi to a to? 30 sekund - on ano.a potom ticho...minuta
a co bude ked pride domov ..ticho,1 minuta,ze nevie...
Ci chce to a to na veceru..ticho,odpoved- neviem.

Je totalne vymlety,Sam nic motivujuce pre mna nepovie. ziadnu zaujmavu vec.Len ked ja zacnem, tak obcas dopovie co cital k tomu.Ked sa ho rano vo volny den spytam co chce robit,,,nevie.Navrhnem a poslusne ide robit co ja poviem.On nic nikdy nenavrhol, nemal napad nic nerozprava.Sme spolu 3 roky, ale toto ma tak doziera.Dava mi istotu,spolhalivost,ale to je cele??co myslite je on v poriadku? dnes som na neho nakricla ze ma ist s dat vysetrit ci je nejaky autista...som totalne vycerpana cely den odpoveda ano nie,,a aj na jednoduche otazky cakam na odpoved 1 az 2 minuty.som znicna z neho.Nie je nejako pretazeny s prace, ze by pre to.Kolko vasi muzi rozpravaju? samostatne bez otazok? tento moj rozprava maximalne 4 vety za hodinu ked ma dobry den. Mam nervy, pripadam si sama. ako keby bol lenivy rozmyslat,,co dalej? asi uz zas vybuchnem.Rano som vybuchla a on je este horsi,lebo sa zas urazil.

tak

Vieš, prepáč, nečítala som komentáre, ale skôr, by som sa pýtala, či si Ty v poriadku, .... keď také smutné veci píšeš o svojom priateľovi, ... nechám na Tebe, na zváženie, a napíš, zaujíma ma Tvoj názor, ...

uhlie

U nas to bolo zase naopak. Zena rozpravala koko..ny od rana do vecera a mne z toho az vlasy dupkom stali a aj to len kym mi nevypadali. Ja som teda tiez zacal rozpravat koko..ny, ale to jej zacalo vadit. Tak tie jej reci zacali vadit aj mne.

AdamKrt

Co zbalil, ale ako sa s nou vobec zoznamil... :)

Dojde niekde, zacne valit oci ako tela na nove vrata a po minute: Eeee ?

A zacal vztah... ?

AdamKrt

Povedal by som, ze VYNERVOVANA hladala a nasla kolika. Po takom case, trochu neskoro si uvedomit, ze chlap a kolik je rozdiel :)

Minimalne by som mal otazku, preco takto komunikuje. Z takej komunikacie sa zda, akoby mal uraz hlavy alebo nejaku recovu vadu. Napr. zil niekde sam na ostrove, ci protiatomovom kryte.

Ma na to on nejake vysvetlenie, preco je taky ?

cajik

tak jasne ze vacsina chlapov je menej ukecanych ako zien, ale toto je uz hardcore..ani sa necudujem, ze si s nervami v koncoch, ja by som tiez bola

lulu22

súhlasím s ostatnými.. adam krt to tiež dobre vystihol :D
ako nerozumiem, že 3roky si s takým ??
ja som mala takého 3/4roka a bolo mi doplaču, že je niekto taký ako "dement" sorry,ale myslím, že s takýmto to nikam nedopracuješ.. keby ste mali deti..tak na ich večné otázky by si odpovedala len ty :D:D