Vracanie zo stresu?

Príspevok v téme: Vracanie zo stresu?
misheliiik

Mam blbe obdobie s priatelom sme rozhadani neviem ci to povedie k rozchodu alebo nie,dufam ze nie, no stale ho mam v hlave, rozmyslam nad vsetkym na nic sa nesustredim, dnes mam zapocet, nevidim to ruzovo ze ho urobim,pretoze som nebola schopna sa normalne ucit.. Jednoducho stale mam v hlave vsetko co suvisi s priatelom, tri dni kazdu chvilu placem.A dnes rano som si dala obycajne jablko,na normalne ranajky som vobec nemala chut. A vyvratila som ho. Moze to vyplyvat aj z mojej situacie?

Ivka 1

Neboj zvladneš :)!!! Je potrebne si veriť. Ak stihneš,chytro si choď kúpiť ten horčik a malo by sa Ti polepšiť. Ináč je veľmi dobre hlavne v čase skúšok alebo ak máš nejaké psychicky náročné obdobie - udalosť,užívať ho aj preventívne.

Ivka 1

Stresová situácia- hádka zvyčajne dokáže odbúrať z tela veľmi veľké množstvo horčíka. Z toho môžeš mať kŕče v končatinách,ústach ale samozrejme aj vracanie,hnačky čím zase dochádza k opätovnému odbúravaniu horčíka a ďalších veľmi dôležitých minerálnych látok a stopových prvkov z organizmu. To spôsobuje celkovú slabosť, únavu. Takže v prvom rade zájdi do lekárne alebo do prvých potravín a kúp si šumivý horčík, býva v kombinácií aj so zinkom, vit.C alebo vápnikom. Dnes vypi 3 x denne a zajtra ak sa budeš cítiť lepšie ,stačí 1x. Pri skúške držím palce a drž sa !!!