Ako posmelit chlapca k zoznameniu?

Príspevok v téme: Ako posmelit chlapca k zoznameniu?
dodka332

Ahojte..Ja viem ze toto je forum o zdravi ale myslim, ze snad sa najde aspon niekto, kto by mi mohol nejako poradit..bez hlupych narazok..Mam takmer 16 rokov chodim do prveho rocnika na strednej a zapacil sa mi o rok starsi chlapec. Myslim, ze by to mohlo byt podobne aj z jeho strany..ocny kontakt je prakticky neustaly ale citit ze sa obaja nejakym sposobom hanbime..Velmi rada by som nejaky ustretovy krok spravila ale neviem co a ako :-/ Nechcem spravit nieco, z coho by to kricalo, ze sa moze ukludnit a presvedcilo ho o tom, ze sa mi paci..chcem ho len nejako posmelit :-(

vypsana_fixa

kafik toto nie.:)
ja by som zacal jendoduchym pozdravom.usmev a -Ahoj! :) zacnete sa zdravit a uvidis casom pride prilezitost na rozhovor.:)

kafe

Ústretový krok?
-Ahoj.. nestratil si náhodou pero? Sa mi zdalo, že ti vypadlo..
-Nie, nie je moje..
-A môžem ti ho darovať?- obrovská úsmev, daj mu pero do ruky a choď preč.
Pre prípad, že povie - Áno, je moje - mu odpovedz - A môžem ti ho vrátiť aj s venovaním? - vypýtaj si od neho kus papiera, spýtaj sa ako sa volá a niečo pekné mu napíš. Ak chceš tak i číslo telefónu (ja by som ho nepísala). Keď sa stretnete inokedy, možno sa ozve s niečim on, môžeš sa ho spýtať - ako sa má moje pero (tvoje stratené pero) u teba - no a snáď sa dáko rozhýbete :) Hlavne o tom veľa nepremýšľaj! Ak sa ti nápad pozdáva, uprav si ho podľa vlastných predstáv, pozbieraj všetku odvahu a choď do toho!! Držím päste.. a daj vedieť ako ste dopadli :) Som zvedavááá..