psychika a marihuana

Príspevok v téme: psychika a marihuana
neviemprez

Ak niekto mal dlhe obdobie plne depresii, a na nic stavov, podobnych dajme tomu schizofrenii a pocas toho potom aj casto, velmi casto hulil travu, no potom sa uvedomil a zmenil svoje myslenie aj prestal s travou, tak to potom prestalo a bol ,,stastny,,. No potom nastupil na vysku, po 2 mesiacoch si dal travu, a v podstate sa mu to setko vracia naspat s tou psychikou. Tak je mozne ze to sposobila ta trava?

0vecka

jj mozes .... proste ti trava nerobi moc dobre ... mozes skusit ine dorgy ... ale moze to byt aj tym ze jej fajcis vela ... skus dat nabuduce tak tretinu ...

cup-cup

tak tak. tráva vyvolá to, čo v tebe už je a čo nemuselo vôbec prepuknúť. kamarátovi vyvolala schizofréniu. teraz nehulí, ale berie lieky...

igorko3555

nehul je to zbytocne ja co som sa raz prehulil tak mi to dost jeblo v hlave a stale mam este nejake problemy ale uz to neni take vazne :-)

sweater

mi chces povedat ze si nikdy nepocul o tom ze ti hulenie travy moze vyvolat psychicke poruchy ako je schyzofrenia, ktore by sa keby si si nezahulil ( aj jeden krat staci a mozu nastat) nemuseli nikdy v zivote objavit?