Opuch a bolest zubov

Príspevok v téme: Opuch a bolest zubov
Irenka32

Po vytrhnutí zuba múdrosti ktorí bol problémovo uložený po troch týždňoch liečby antibiotikami stav sa nezlepšoval vznikol absessusperiostitiu mantibulya sekundar, neuralgia to bolo pred 9 rokmi od vtedy mam problémy pred týždňom ma začalo bolieť ta strana na ktorej bol ten zub múdrosti opuchlo mi to rengen ukázal nešpecificke-nedá sa usúdiť ktorý zub je napadnutí užívam antibiotika 3 dni a opuch pretrváva aj bolesť.

simon-pd

mam bolavy zub.z neho mi suchlo hrdlo a opuch priserne boli .davam si ravidelne studene opklady ale opuch nemizne .vye niekto poradyt ?? domaca liedzba?

Marrika

Ahoj Iren,

k liečbe antibiotikami skús podpornú liečbu enzýmami, Wobenzymom. Je vhodná k urýchleniu samotného procesu hojenia a zmierňuje bolesť.

aloegel

Dobry den. V pripade bolesti zubov je vhodne aplikovat vnutorne zele z aloe vera a takisto aj sprej z aloe vera. V pripade zaujmu o voac informacii kontaktujte ma emailom

martinmlm

hovorím, že to spolu súvisi. najhorší je stres. z toho máš problémy s trávením a zub je len varovná kontrolka ktora bliká na poplach. antibiotikami si ešte viac zničiš travenie a zub ta bude bolet aj tak

Irenka32

ano mam aj problemy s travenim som podnikatelka takze aj stres. mam aj proktokolitidu ale momentalne najviac ma trapi bolest zubova opuch.

martinmlm

helou. aj na zuboch sa odzrkadluje zdravotny stav vnutorných orgánov. máš problémy s trávením, fajčíš cigary alebo si v neustálom strese. ???